Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsaltam a férjemet apósomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet apósommal, és még jobban bonyolódik a helyzet. Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
apósommal mindig nagyon jó volt a viszonyunk, kedves, figyelmes volt velem. nagyon fiatalos, vicces ember, jobban megértem magam vele mint a férjemmel, akinek külföldre kellett utaznia két hónapra munka miatt. addig ő javasolta hogy költözzek át apósomhoz, mert én félek egyedül. egy hét után sajnos megtörtént aminek nem lett volna szabad megtörténnie. és ez minden nap... ennek sajnos gyümölcse is lett, terhes vagyok. a férjem testvérét hordom a szívem alatt, nem tudom mi lesz ezek után, el tudnék süllyedni a szégyenemben, de ki fog derülni, mert férj nélkül nehéz teherbe esni, itt nem kérdéses a megcsalás, és úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. egymásba szerettünk. kérlek ne bántsatok, azt még fogunk kapni eleget, hogy álljunk így a világ elé?
2013. máj. 27. 18:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/111 anonim ***** válasza:
98%
Vigasztaljon a tudat, hogy párszáz éve Shakespeare ölt volna egy ilyen sztoriért.
2013. máj. 27. 18:21
 12/111 anonim ***** válasza:
96%
akkor ők most luk sogórok ?? Szegény férjed érted gürcöl te meg az első alkalommal a ribanc enyhe kifezés !!!
2013. máj. 27. 18:23
 13/111 anonim ***** válasza:
97%
Hát nem akarlak bántani, mint írtad is, fog még titeket bántani az élet, de nem tudom nem megkérdezni. CSak egy pillanatra, egyetlen percre belegondoltatok, hogy az a szerencsétlen ember mit fog érezni?????? Aljasak vagytok, döbbenetesen romlottak! :( Én a helyedben nem tartanám meg. Az hagyján, hogy te mit tettél, de ezzel apát és fiát végleg eltaszítod egymástól. Ebbe nem gondoltál bele?
 14/111 anonim ***** válasza:
98%
Szülni fogsz magadnak egy sógort! :D
 15/111 anonim ***** válasza:
94%

Sok Boldogságot!

Majd remélem kapsz egy két pofont a férjedtől! ;)

2013. máj. 27. 18:24
 16/111 dickharta ***** válasza:
96%

és ez rtl fókusz gyanús! :)

vagy kék fény.

2013. máj. 27. 18:25
 17/111 anonim ***** válasza:
95%
Miért pofozkodna a férje? Az emberek általában örülnek, ha kistestvérük születik! :)
2013. máj. 27. 18:26
 18/111 anonim ***** válasza:
96%
Ha lányod lesz, majd te is összeszűrheted a levet a férjével :)
2013. máj. 27. 18:26
 19/111 anonim ***** válasza:
94%
"Szülni fogsz magadnak egy sógort!" 14-es pont az ilyen válaszokért szeretem ezt az oldalt jó volt
2013. máj. 27. 18:30
 20/111 anonim válasza:
98%
De ha van após akkor van anyós is...ő neki mi erről a véleménye? Egyébként meg ha megtartjátok, és szeretitek is egymást, akkor nincsen sok variáció...szépen elválsz a férjedtől, és összeköltözöl az apjával és együtt éltek. Ha már így elcsesztétek a dolgot, akkor legalább legyen valami "értelme" és ne legyen hiábavaló.
2013. máj. 27. 18:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!