Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsaltam a férjemet apósomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet apósommal, és még jobban bonyolódik a helyzet. Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
apósommal mindig nagyon jó volt a viszonyunk, kedves, figyelmes volt velem. nagyon fiatalos, vicces ember, jobban megértem magam vele mint a férjemmel, akinek külföldre kellett utaznia két hónapra munka miatt. addig ő javasolta hogy költözzek át apósomhoz, mert én félek egyedül. egy hét után sajnos megtörtént aminek nem lett volna szabad megtörténnie. és ez minden nap... ennek sajnos gyümölcse is lett, terhes vagyok. a férjem testvérét hordom a szívem alatt, nem tudom mi lesz ezek után, el tudnék süllyedni a szégyenemben, de ki fog derülni, mert férj nélkül nehéz teherbe esni, itt nem kérdéses a megcsalás, és úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. egymásba szerettünk. kérlek ne bántsatok, azt még fogunk kapni eleget, hogy álljunk így a világ elé?
2013. máj. 27. 18:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/111 anonim ***** válasza:
94%
Kamu, de jó.
2013. máj. 27. 19:17
 32/111 anonim ***** válasza:
94%

Ez biztosan nem lehet igaz,ilyen nem létezik a világon!

Az én férjem is elment külföldre 1 hete dolgozni de a sex az ami most utoljára eszembe jutna!!

Mellesleg felnőtt nő vagy,mi ez a duma hogy odaköltöztem mert félek egyedül?!?!?!

Most komolyan ez tényleg igaz?Mert ha igen remélem legalább közös gyereketek nincs a a férjeddel...

2013. máj. 27. 19:40
 33/111 anonim ***** válasza:
14%

Hát mit ne mondjak nem lennék a helyedben,viszont én nem ítélkezem,hisz nem tudom,hogy milyen a kapcsolatod a férjeddel lehet ez már egy romlott kapcsolat volt.. Igen valóban durva lesz a helyzet amikor ezt a férj megtudja,de a szívnek nincs parancs...

Sok sikert kívánok,hogy ne legyen akkora botrány és a picinek is sok egészséget!

Az ítélkezőknek üzenem: Ameddig nem ismerik a teljes hátteret ne ítélkezzenek!!!

2013. máj. 27. 19:44
 34/111 anonim ***** válasza:
94%

Egyik legjobb kamu kérdés.

Ha meg nem kamu akkor inkább nem írom le, hogy mi a véleményem rólad meg az apósról, mert még szeretném használni a nickemet.

2013. máj. 27. 19:46
 35/111 anonim ***** válasza:
94%

épp ellenkezőleg, egyik legrosszabb kamu kérdés.

és mennyi sok hülye van, aki beveszi...

2013. máj. 27. 19:47
 36/111 anonim ***** válasza:
90%
Ha nekem ilyen apám lenne, hogy a fia barátnőjével/feleségével, képes akár csak smárolni is, nem hogy lefeküdni mind a kettőhöz már csak a hullaszállító érkezne ki. Mentőre nem lenne szükség, és feküdhetnének közös sírba... Sok boldogságot ribancom!
2013. máj. 27. 19:48
 37/111 anonim ***** válasza:
0%
62% - ha ezt az én válaszomra írtad volna: véleményt nyilvánítottam, nem használtam trágár kifejezést. És egy ilyen apa nem tudom hogy hogy képes élni a továbbiakban, a feleség hagyján... ez manapság mindennapos, de hogy az APA?!
2013. máj. 27. 20:10
 38/111 anonim ***** válasza:
84%

Kamu-kamu-kamu:)

Azért nem válaszol a kérdező!

2013. máj. 27. 20:37
 39/111 anonim ***** válasza:
98%

Mondjuk felajánlhatod a leendő exférjednek, hogy esetleg cserébe felpróbálhatja a te anyád. Hátha megértőbb lesz ezek után.

:)

Amennyiben a kérdés mégsem lenne kamu: javaslom, ti költözzetek gyorsan külföldre. Szökjetek meg az apóssal, aztán ott idegenben nem kell tudni senkinek, hogy ti hogy jöttetek össze. Öröm, hogy nem vagytok vérrokonok.

A férjed meg a családod meg szerintem nem fogja bánni, ha ezentúl évi egy karácsonyi üdvözlőlapra korlátozódik a kapcsolattartás.

2013. máj. 27. 21:46
 40/111 anonim ***** válasza:
86%
Ha ez nem kamu,basszus akkor szegény férjed jól megszívta az apja meghúzta az Ő kis feleségét,sőt fel is csinálta.Basszus elképzelni nem tudom,hogyan lehet idáig eljutni,hogy ennyi gerinc nem szorul belétek,szegény fickót sem az apja,sem a nője nem szereti,tessék elé állni és állni a pofonokat mert megérdemled,többet is,meg egy kis rugdosást is.
2013. máj. 27. 22:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!