Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet apósommal, és még jobban bonyolódik a helyzet. Mi lesz ebből?
Ez biztosan nem lehet igaz,ilyen nem létezik a világon!
Az én férjem is elment külföldre 1 hete dolgozni de a sex az ami most utoljára eszembe jutna!!
Mellesleg felnőtt nő vagy,mi ez a duma hogy odaköltöztem mert félek egyedül?!?!?!
Most komolyan ez tényleg igaz?Mert ha igen remélem legalább közös gyereketek nincs a a férjeddel...
Hát mit ne mondjak nem lennék a helyedben,viszont én nem ítélkezem,hisz nem tudom,hogy milyen a kapcsolatod a férjeddel lehet ez már egy romlott kapcsolat volt.. Igen valóban durva lesz a helyzet amikor ezt a férj megtudja,de a szívnek nincs parancs...
Sok sikert kívánok,hogy ne legyen akkora botrány és a picinek is sok egészséget!
Az ítélkezőknek üzenem: Ameddig nem ismerik a teljes hátteret ne ítélkezzenek!!!
Egyik legjobb kamu kérdés.
Ha meg nem kamu akkor inkább nem írom le, hogy mi a véleményem rólad meg az apósról, mert még szeretném használni a nickemet.
épp ellenkezőleg, egyik legrosszabb kamu kérdés.
és mennyi sok hülye van, aki beveszi...
Kamu-kamu-kamu:)
Azért nem válaszol a kérdező!
Mondjuk felajánlhatod a leendő exférjednek, hogy esetleg cserébe felpróbálhatja a te anyád. Hátha megértőbb lesz ezek után.
:)
Amennyiben a kérdés mégsem lenne kamu: javaslom, ti költözzetek gyorsan külföldre. Szökjetek meg az apóssal, aztán ott idegenben nem kell tudni senkinek, hogy ti hogy jöttetek össze. Öröm, hogy nem vagytok vérrokonok.
A férjed meg a családod meg szerintem nem fogja bánni, ha ezentúl évi egy karácsonyi üdvözlőlapra korlátozódik a kapcsolattartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!