Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsaltam a férjemet apósomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet apósommal, és még jobban bonyolódik a helyzet. Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
apósommal mindig nagyon jó volt a viszonyunk, kedves, figyelmes volt velem. nagyon fiatalos, vicces ember, jobban megértem magam vele mint a férjemmel, akinek külföldre kellett utaznia két hónapra munka miatt. addig ő javasolta hogy költözzek át apósomhoz, mert én félek egyedül. egy hét után sajnos megtörtént aminek nem lett volna szabad megtörténnie. és ez minden nap... ennek sajnos gyümölcse is lett, terhes vagyok. a férjem testvérét hordom a szívem alatt, nem tudom mi lesz ezek után, el tudnék süllyedni a szégyenemben, de ki fog derülni, mert férj nélkül nehéz teherbe esni, itt nem kérdéses a megcsalás, és úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. egymásba szerettünk. kérlek ne bántsatok, azt még fogunk kapni eleget, hogy álljunk így a világ elé?
2013. máj. 27. 18:06
 61/111 anonim ***** válasza:
83%
majd írd meg az eredményt... miután felgyógyultál a 8 napon túl gyógyuló sérülésekből.
2013. máj. 28. 16:36
 62/111 anonim ***** válasza:
95%

Szent ég, ha ez igaz, akkor nagyon durva!

Az apósod amúgy mit mond? Hogy rendezi le ezt az egészet magában? Felkészült rá lelkileg, hogy ezek után a fiával valószínűleg végképp megszakad majd a kapcsolata? Hogy a leendő unokáit max fényképről fogja ismerni, és úgy általában az egész rokonság köpni fog a neve hallatán?

Hogy tehette ezt a saját gyerekével? Komolyan nem értem...

2013. máj. 28. 16:43
 63/111 anonim ***** válasza:
95%
Akkor végül is semmi kérdés vagy, csak dicsekedni jöttél, hogy mekkora egy *** vagy.
2013. máj. 28. 17:47
 64/111 anonim ***** válasza:
95%
Addig most már teljesen tiszta, hogy megcsaltad a férjedet az Apjával és össze is akartok jönni, amin valószínűleg előbb vagy utóbb, de inkább utóbb, a férjed is túl tudja majd magát tenni. De abba azért gondolj már bele, hogy ez nem csak a Ti kettőtök gyereke lesz, hanem a férjed testvére is. Egész hátralévő életében lesz egy testvére, aki mindig, mindennap emlékeztetni fogja erre az egészre. Teljesen megnyomorítod az életét.
2013. máj. 29. 08:11
 65/111 anonim ***** válasza:
89%
Hogy te mekkora szégyen vagy! Remélem, jól összever a szerencsétlen urad!!! Ő azért hajt hogy legyen mit ennetek, te meg kis idő után azapjàval b.aszatod magad! Süllyedj el, te kutya!
2013. máj. 29. 08:36
 66/111 anonim ***** válasza:
83%
és a gyerekednek egyszer mit fogsz mondani??? A bátyád egyszer a férjem volt???Én nagyon abortusz ellenes vagyok,és tudom milyen az mikor vágysz egy gyermekre...te én ha a helyedbe lennék tuti nem tartanám meg ....már csak a gyerek miatt...ez neki is szégyen lesz egész életében....a bátyának a volt felesége az édesanya....:(
2013. máj. 29. 09:03
 67/111 anonim ***** válasza:
93%

Én azért azt is hozzátenném, hogy itt a legnagyobb féreg nem a kérdező volt (ő is az, félreértés ne essék), hanem az após. Mert ő a saját fiát tette tönkre.

Egyébként remélem fiad lesz, és az apósod-pasid majd elhagy a leendő menyedért. Ha ilyen jól tartja magát, még az is lehet, hogy 70-80 évesen annak is csinál egy gyereket. Szép kis család lesztek...

Azért mondjuk nagyon ne lepődj meg, ha senki nem keresi ezek után a társaságotokat, se családtagok, se barátok. Na meg arra is készülj fel, hogy mennek majd a gúnyos összenézések, összesúgások, ha megjelensz valahol. Ja meg majd amikor a gyermeked zokogva jön haza az oviból, mert csúfolni fogják (márpedig fogják, ebben legyél csak egészen biztos) akkor is legyen nagy mellényed neked is, meg a kedves apósod-párodnak is.

2013. máj. 29. 14:41
 68/111 A kérdező kommentje:
már részletesen átbeszéltünk mindent a gyermekem apjával, hogy mit hogyan szeretnénk. amint elmondtuk a dolgot a férjemnek, elköltözünk innen jó messze.
2013. máj. 29. 16:00
 69/111 anonim ***** válasza:
93%
jó kis meglepetés lesz a férjnek, egy nagy welcome party.
2013. máj. 29. 16:10
 70/111 anonim ***** válasza:
91%
Apósod amúgy hogy tervezi a fiával való kapcsolatát ezek után? Mit fog neki mondani? Erről már beszéltetek?
2013. máj. 29. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!