Mit tegyek? A nevelőapám szörnyű, és a helyzet katasztrofális.
Igen, jobb, ha "apád" nem nevel senkit semmire.
Először neked kel túllépni ezeken a sérelmeken, és amikor már meg tudtad oldani magadban, akkor tudsz másoknak is segíteni, pl a tesóidnak.
Utolsó!
Bele sem merek gondolni, hogy neked(nektek) milyen szörnyű lehetett ez, elképzelni sem tudom. De mit gondolsz, én ide leirtam mindent? Jó, folytassuk: 4 gyerek előtt szijat rántani és azzal nekimenni hulla részegen egy nőnek. Tessék.És ez csak egy eset, hidd el volt bőven 11 év alatt. Azért tettem fel ide a kérdést, mert tanácstalan vagyok, nem pedig nyavajgok. És nem szeretném, hogy még rosszabb legyen. Itt nem egy emberről van szó, hanem 4 gyerekről, hiszen még én is az vagyok, és még ott van anyu is persze. Itt most nem az a lényeg, hogy kinek, mennyire "rossz" élményei vannak- hanem az, hogy hogyan lehetne ENNEK véget vetni, mielőtt még rosszabb lenne. A kisebbik húgomnak tanulási és beilleszkedési nehézségei vannak... a nagyobbik húgomnak szintén tanulási nehézségei vannak. Na vajon miért? És maradjon itt tovább ez az alak, aki az apjuknak meri nevezni magát, hogy még nagyobb sebeket ejtsen ezeken a gyerekeken, valamint az éppen felcseperedő kisöcsémen is???? Az anyagiak pedig.. mégis mit gondolsz, van egy alkoholista, egy munkanélküli anya, és 4 gyerek. Valószinű, hogy mi úszunk a pénzben, igaz?
Menj be személyesen egy rendőrségre, és kérdezd meg, miket tudsz tenni a helyzet ellen, nem hiszem, hogy ennyi dolog után ne lehetne lépni, max azért nem jöttek ki, mert épp nem vélték komolynak az ügyet, de én minden követ megmozgatnék a helyedben.
Bátorság, valami megoldás biztos van :)
Plusz ez is segíthet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!