Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsaltam a férjemet apósomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet apósommal, és még jobban bonyolódik a helyzet. Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
apósommal mindig nagyon jó volt a viszonyunk, kedves, figyelmes volt velem. nagyon fiatalos, vicces ember, jobban megértem magam vele mint a férjemmel, akinek külföldre kellett utaznia két hónapra munka miatt. addig ő javasolta hogy költözzek át apósomhoz, mert én félek egyedül. egy hét után sajnos megtörtént aminek nem lett volna szabad megtörténnie. és ez minden nap... ennek sajnos gyümölcse is lett, terhes vagyok. a férjem testvérét hordom a szívem alatt, nem tudom mi lesz ezek után, el tudnék süllyedni a szégyenemben, de ki fog derülni, mert férj nélkül nehéz teherbe esni, itt nem kérdéses a megcsalás, és úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. egymásba szerettünk. kérlek ne bántsatok, azt még fogunk kapni eleget, hogy álljunk így a világ elé?
2013. máj. 27. 18:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 anonim ***** válasza:
82%
engem is érdekelne a történet folytatása!
2016. nov. 26. 22:15
 92/111 anonim ***** válasza:
86%
Most bukkantam rá! Hát jó kis történet! :) Szerintem már nem élnek,ha ez igaz! Választ ezért nem kapunk! :D
2016. nov. 26. 23:12
 93/111 anonim ***** válasza:
82%
Erre én is nagyon kíváncsi lennék..!
2016. nov. 26. 23:32
 94/111 ede1219 ***** válasza:
59%
Hi, I'm Andy Wayna, megvenném a megfilmesítési jogokat!
2016. dec. 4. 13:36
 95/111 Költőnő? ***** válasza:
75%
Minek az embernek ellenség ugye
2016. dec. 5. 12:06
 96/111 anonim ***** válasza:
93%

Ez már régi sztori. Ha megszületett a kicsi, akkor már lassan 3 éves.

Na hogy alakult a (kamu) életetek azóta?

2016. dec. 5. 15:08
 97/111 anonim ***** válasza:
85%
Miközben olvastam ezt a hihetetlenséget, végig arra gondoltam, vajon az utolsó 1-2 oldalon lesz-e "happy end" -je a dolognak. Én is marha kíváncsi lennék egyébként!!! :D Tragikomédia ez. Hogy tudhatnánk meg? :D
2016. dec. 8. 12:02
 98/111 anonim ***** válasza:
82%
Hu mi lett vajon a kerdezovel es a nagypapaval, akinek a gyereke az unokaja?
2016. dec. 21. 09:01
 99/111 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem egyertelmu..hisz semmi reakcio :D
2017. márc. 3. 23:05
 100/111 anonim ***** válasza:
82%

A GyK-nek az az egyik hátulütője, hogy a kérdező röviden kérdez, a válaszolók nagy része pedig kizárólag sablonokban tud gondolkodni. A (mentő/súlyosbító) körülmények csak nagy ritkán derülnek ki.

Számomra nagy tanulság, hogy nem véletlen, hogy a régmúltban a bíró kiválasztásakor oly fontos volt, hogy a legbölcsebb legyen. Ugyanis a nép egyszerű gyermeke nagyon gyorsan, és felületesen itél, és ráadásul bosszúszomjas, a vádlott fejét követeli, de azonnal.

A megcsalás olyannyira gyakori, elképzelhetetlen számomra, hogy a hozzászólók ne tapasztalták volna meg. Akik itt itélkeznek, azoknak egy része nyilván a megcsaltak közül való, így érthető a reakciójuk. De én élek a gyanúperrel, hogy vannak itt csalók is, ők talán a körülményekben találnak olyat, ami mellett a saját csalásukat menthetőnek gondolják, ezért vetik meg a delikvenst.

A konkrét esethez csak annyit tennék hozzá, hogy valóban, ógörög sorstragédiákhoz méltó az eset. Ha igaz, hogy az após a kérdezővel együtt maradt és messzire költöztek, az lehetővé teszi az életet a számukra. Az apa-fiú kapcsolat nyilván tönkrement, de ez sem annyira ritka, örökségen nagyon gyakran vesznek össze testvérek, családtagok, egy életre.

Egyébként én is nagyon kiváncsi vagyok a történet végére, bevallom, azt szeretném hallani, hogy a kérdező és az após máig együtt vannak, boldogságban. Félek azonban, hogy a sorstragédiákhoz való hasonlóság beteljesült, és valami rossz történt.

2017. márc. 4. 07:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!