Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek egy nyitott házasságba? Vagyis átváltanátok rá? Vagy jobb nem kimondani?
Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi, ezért is írok.
Felségemmel 15 éve vagyunk együtt, most 40 körüliek vagyunk mindketten. Már jó ideje rossz a házasságunk, inkább csak barátok vagyunk. De válni nem nagyon tudok az anyagiak miatt. Hitel van rajtunk, nem tudnánk a házat sem eladni. Ketten két lakást fent tartani, a gyereknek mindent megadni. Két gyerekünk van, így meg tudunk élni normálisan, de csak így megy kétkeresősen. Szex már jó ideje nincs közöttünk. Hiába próbálkozok ő fáradt, nem akar stb. A kisebbik gyerekünk születése óta rossz ilyen téren közöttünk a kapcsolat, de semmi hajlandóságot nem mutat. Én nem akarom csalni sunyiban, de nem is akarom szex nélkül leélni a további életem. Inkább élnék nyitott kapcsolatban, ezt egy nő elfogadja? Gondolom ő akkor sem élne a lehetőséggel, bár sosem tudni. Hozzam fel neki, vagy intézzem csendesen. Én úgy érzem, hogy az sem lenne igazán ellenére, vagyis úgy lenne vele, hogy legalább nem őt "zaklatom". Beszéljek vele vagy ne mondjuk ki? Csak éljünk úgy.
Nyugodtan számíthatsz és alapozhatsz a feleséged alapvető kényelemszeretetére és emberi önzőségére, ami minden emberben benne van.
Pusztán azért, mert te, aki iránt már nem érez semmit félrejársz, nem fogja feladni a kényelmét, és nem fog ezért sokkal rosszabb életkörülményeket bevállalni. Ennyit nem ér neki a dolog. Ebben teljesen biztos lehetsz. Nyugodtan megmondhatod neki.
Szóval értem a logikát. De eddig próbáltam menteni a házasságunkat, meg néha őt is. De már én meguntam, hogy gyakorlatilag könyörögni kelljen. Ezt van aki megérti, van aki nem. Válni nem fogunk, így nem maradt már mint a félrelépés, ami valóban nem hiszem, hogy neki is nagyon nagy problémát okozna, de továbbra sem tudom, hogy beszéljük e meg vagy csak oldjam meg. Bár legtöbben azt írták, hogy jobb megbeszélni.
Köszönöm egyébként a válaszokat
Jó nekem betelt a pohár ezekkel.
Bocs kérdező, de jelentek minden választ, amiben a saját vízióikra reagálnak, mert ez már nekem égő.
És akkor még nekem szólnak be, holott egyszerűen nem tudnak értelmezni pár magyar mondatot, aztán meg megy a szájtátás, de ez a legkevesebb, vicc, amit itt művel ez a sok unatkozó..
A pofám leszakad milyen ostoba, erőszakos, önző nők vannak itt. Látjátok, olvassátok amit írtok? Nem tudjátok megérteni, hogy ez a férfi megpróbálta rendbe hozni a kapcsolatát, hogy udvarolt a feleségének, hogy terápiára akart menni, hogy nem akarja, a gyerekeitől elvenni a pénzt és, hogy a szexuális élete nem tegnap óta, hanem 7 éve minden nappal romlik? El nem tudom képzelni milyen párjaitok lehetnek otthon, ha ennyire nyíltan próbáljátok leszarni, hogy a kérdező jó ember.
Szerintem teljesen korrekt vagy. Minden amit leírtál is korrekt és az is, ahogyan gondolod a dolgokat. Szerintem próbáld meg megbeszélni a feleségeddel, azt gondolom, hogy nem is nagyon fogja érdekelni és szerintem száz százalék, hogy belemegy majd, lehet, hogy Ő is ezt akarja, csak ugyan úgy gondolkodik rajta, hogy hogy mondja el, mint Te. Aztán az is lehet, hogy ettől majd rájön, hogy mennyire szeret és nem akar elveszíteni és még akár rendbe is jöhetnek a dolgok köztetek. Veszítened most nem nagyon van mit, próbáld meg. Kommunikáció.
"A pofám leszakad milyen ostoba, erőszakos, önző nők vannak itt. Látjátok, olvassátok amit írtok? Nem tudjátok megérteni, hogy ez a férfi megpróbálta rendbe hozni a kapcsolatát, hogy udvarolt a feleségének, hogy terápiára akart menni, hogy nem akarja, a gyerekeitől elvenni a pénzt és, hogy a szexuális élete nem tegnap óta, hanem 7 éve minden nappal romlik? El nem tudom képzelni milyen párjaitok lehetnek otthon, ha ennyire nyíltan próbáljátok leszarni, hogy a kérdező jó ember."
Ugyanezt akartam írni, csak nem tudtam volna már ilyen szépen!:)))
Abszolút igaz!
Olvasom ezeket a női kirohanásokat itt a Gyakorin, hát...
Komolyan mondom, egyesek kb. a kutyájuk helyett bánnak a férjükkel.
Nem veszik se társ, se emberszámba, aztán meg picsognak, ha mondjuk apu "későn jár haza".
Nem sok nő vette komolyan itt a kérdezőt..Csak lehurrogták.
Talán, voltunk vagy öten, akik nő létünkre a kérdezőnek adtunk választ. Választ, nem ócsárlást!
Pedig ők is leszállnak, vagy leesnek a magas lóról.
Mert nem tudjuk, kinek mit hoz az élet.
Kár ítélkezni. Mindíg ez a válj el szöveg...:((
egy nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!