Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott ez a lány, vagy jobb ha hanyagolom?
Egyetemen van egy lány, felhívtam filmet nézni. Meg is jelent amikor megbeszéltük, néztük a filmet, átkaroltam, ez nem zavarta, masszíroztam, puszilgattam, kiszívtam a nyakát, más nem volt.
2 hete volt talán?
Most bementem a szobájába így este, ültünk az ágyán, beszélgettünk... de tök merev volt, mondjuk eleve az a típus aki nagyon passzív, rá kell vezetni a dolgokra, ami 20-on éves korban furcsa azért.
Ott akartam maradni a szobában, gondoltam kicsit egymásba mélyedhetnénk esetleg megcsókolnám de közölte, hogy ő szeretne aludni de még előtte lemegy zsemléért a közértbe. Megkérdeztem, hogy lekísérjem-e. Elmentünk, kérdeztem vegyünk-e egy üveg bort, nem, ő álmos, meg minden.
El akartam szívni egy szál cigit, nagy nehezen ő is kért (legalább egy percig kellett finoman beszélnem róla mire "jó akkor én is elszívok egy szálat" együtt szívtunk el.
Leültünk a földre, de arra is 1 percig kellett noszogatni.
Végül elindultunk vissza, felhívtam a szobámba, hogy nézze meg hogy rendeztük át, amúgy tök nyíltan dumáltunk, de valahogy, kérdeztem nem ül-e le, vagy eszik valamit, mondta, hogy megy aludni.
Megpusziltam aztán lement, nem akartam utána menni mint a pincsikutya, meg így nehéz ebből bármit is kihozni.
Több randit akar mielőtt többet enged, vagy mi?
Engedte, hogy kiszívjam a nyakát, a melleit is masszírozhattam, stb. Jól elbeszélgettünk most is, nem éreztem úgy, hogy le akar rázni, de azt sem, hogy teret engedne egy újabb flörthöz. (talán kis rábeszélés után)
Felejtős?
Kicsit amúgy furcsa lány, nem mondanám, hogy teljesen normális és elég rosszul szocializált, de mint nő bejön, aranyos, kedves.
Én azt javasolnám , hogy több randit vagy esetleg ne feltétlen nyomulj rá ennyire :)
Persze te diktáld az iramot , de azért tartsd tiszteletben , amit ő akar :)
Ha aludni szeretne aludjon !DE veled :)
Szóval érted.
nekem az a netzes az egészben, hogy kiszívod a nyakát, utána meg 2 hétig ejted?
hát én is lejöttem volna ennyi idő múlva a témáról
Szia! De tényleg mért hanyagoltad két hétig. Én is ilyesmi lány vagyok, és nekem ez a tempó gyors lenne, hogy első filmnézésnél ilyeneket csinálsz. Az ilyen fiú, ha be is jön nekem, rögtön az jut eszembe, hogy minden lányra egykönnyen rögtön rámozdul. És nem akarnék egy lenni a sok közül, márpedig ez a két hét kihagyás ezt bizonygatja. Ha ilyeneket megengedett, lehet csak azért, hogy ne gondold túl félősnek vagy maradinak. De valaki egyszerűen a lassabb és biztosabb tempót szereti, szereti megélni az ismerkedés minden fázisát, jobban elnyújtani.
Tuti, hogy egy következő találkozásnál hidegebb lennék, és nem tudnám mire vélni a dolgot. Pláne ha nagyon is bejön a fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!