Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg lehet ilyen "naív"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lehet ilyen "naív" egy lány aki azt hiszi hogy miután visszautasít A viszonyunk ugyanolyan esetleg jobb lehet mint előtte?

Figyelt kérdés

Ne m haragszok rá de tényleg csak mivel én kedvelem nem tudnék már úgy viszonyulni hozzá mint ahogy a visszautasítás előtt.

A kérdésben leírt dolgot onnan gondolom h a napokban összefutottunk és mintha mi sem történt volna megkérdezte miért nem voltam nála húsvétkor( tudom nem most volt már csak ugye most futottunk össze)

2012. jún. 30. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem a "naiv" szó rövid i-betűs.
2012. jún. 30. 15:59
 2/7 A kérdező kommentje:
megeshet.
2012. jún. 30. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Miután visszautasított egyszer egy lány, érezhetően elkezdett "nyalizni", még bókolt is nekem néha. Persze végül újra bepróbálkoztam mert kicsit félreérthető volt a dolog, hogy távolságtartás helyett közelebb kerültünk egymáshoz ráadásul ő kereste a társaságomat. Aztán mondta, hogy csak barátként kedvel.
2012. jún. 30. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan beszelgethetsz vele errol, az oszinteseg sokat tud segiteni.

Mondd el, amit itt is leirtal! Hogy nem haragszol ra, de neked most igy kicsit nehez, es esetleg gondold vegig, hogy nem lenne-e jo, ha egy ideig egyaltalan nem is talalkoznatok, amig kihevered teljesen a dolgot.

2012. jún. 30. 16:22
 5/7 A kérdező kommentje:

2. mintha csak egy kedves barátomat hallanám, ő is pontosan ugyan ebben a cipőben jár.A te esetedben milyen a lány személyisége?

3.nem tudom hogy képes lennék-e ezt a témát így elővezetni neki.

2012. jún. 30. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, 2. válaszoló vagyok. Alapvetően egy kedves aranyos lány volt. De emellett sajnos azt kell mondjam, hogy egy önző, beképzelt, hazug sz@rkeverő. Az ismerkedés elejétől kezdve hazudozott mint utólag kiderült, magát tökéletesnek tarja (ezt még ki is mondta :D), nem játszik nyílt lapokkal, nem érdekli ha másnak fájdalmat okoz, persze azt élvezte, hogy valaki körbeugrálja kicsit amíg nem talál jobbat.
2012. jún. 30. 19:45
 7/7 A kérdező kommentje:

az szép bár van némi ellentmondás:pl Kedves vs. önző

nem tudom mennyire szerencsés avagy sem de az esetemben nem ilyen az illető.

2012. jún. 30. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!