Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? Ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb? Ha a lány kihívóan viselkedik vagy sem?

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
ha sem!:D
2012. márc. 12. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Sem :)
2012. márc. 12. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
sem
2012. márc. 12. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Hidd el, egy csendes (de nem antiszociális), visszafogott, titokzatos lányt sokkal érdeklődőbben fognak kerülgetni a pasik, mint egy harsány, nagyszájú, agyonsminkelt ribit.
2012. márc. 12. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, de ha nem baj akkor válaszolok.:)

Szerintem van a kettő között még egy.Aki aranyosan nagy szájú, ezt úgy értem, hogy sokat mosolyog, nevet és mindenkivel beszélget szívesen, nem félénk, de mégsem olyan, hogy kirakja a melleit és a fiúkra nyomul.

Sajnos eddig én úgy vettem észre, hogy mindenki azt mondja, hogy nem az úgymond "rib*ncok" tetszenek nekik, de a félénk lányokat mégsem veszik észre, de akik kipakolják mindenüket azokkal már a következő percben beszélgetnek...

Én mindig félénk vagyok amíg nem ismerem meg sajnos a másikat, nem tudom miért...Pedig a barátaim között nagyon beszédes vagyok.Nem vagyok r*bancos csak sokat nevetek, mosolygok, beszélek ha a barátnőimmel vagyok.Ha egy idegennel nem nagyon vagyok beszédes, pedig próbálok...

Szóval lehet, hogy abba nem lesznek szerelmesek akik kihívóan viselkednek, de a csendessel a 90% nem kezd el barátkozni...

2012. márc. 12. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!