Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Belemennétek egy nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek egy nyitott házasságba? Vagyis átváltanátok rá? Vagy jobb nem kimondani?

Figyelt kérdés

Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi, ezért is írok.

Felségemmel 15 éve vagyunk együtt, most 40 körüliek vagyunk mindketten. Már jó ideje rossz a házasságunk, inkább csak barátok vagyunk. De válni nem nagyon tudok az anyagiak miatt. Hitel van rajtunk, nem tudnánk a házat sem eladni. Ketten két lakást fent tartani, a gyereknek mindent megadni. Két gyerekünk van, így meg tudunk élni normálisan, de csak így megy kétkeresősen. Szex már jó ideje nincs közöttünk. Hiába próbálkozok ő fáradt, nem akar stb. A kisebbik gyerekünk születése óta rossz ilyen téren közöttünk a kapcsolat, de semmi hajlandóságot nem mutat. Én nem akarom csalni sunyiban, de nem is akarom szex nélkül leélni a további életem. Inkább élnék nyitott kapcsolatban, ezt egy nő elfogadja? Gondolom ő akkor sem élne a lehetőséggel, bár sosem tudni. Hozzam fel neki, vagy intézzem csendesen. Én úgy érzem, hogy az sem lenne igazán ellenére, vagyis úgy lenne vele, hogy legalább nem őt "zaklatom". Beszéljek vele vagy ne mondjuk ki? Csak éljünk úgy.

2012. nov. 19. 15:37
 51/106 anonim ***** válasza:
80%

Én vagyok a 30-as.

Aki nőként nem tudja felfogni, hogy a gyereknek enni kell és képes lenne ezt megvonni tőle az inkább maradjon csendben, ne égesse a többi nőt ezzel a meglátással, mert emiatt nézik le a mai napig a nőket. Sok hülye.

És nem, én soha nem jártam ebben a cipőben, de megérteném,ha arra sem méltatnám a férjem, hogy szexeljek vele. Nem képzelitek, hogy ha valakivel nem fekszetek le az majd életetek végéig nem szexel senkivel?? Én sem élném le szex nélkül az életem.

2012. nov. 19. 17:08
 52/106 anonim ***** válasza:
32%
mensd meg a hazassagod kerj segitseget egy terapia esetleg megoldas? vagy kuld ide a feleseged mi 3mondatbol megmondjuk miert mult el az intimitas ami a hazassag egyik alapillere.Nyitot hazassag megalazo kozonseges dolog mintha te csak a nemi oromoket hajtanad lealacsonyit teged es megallaza a feleseged.Tegyetek kozossen mielott o allit haza egy szeretovel na arra mit lepnel? 42 vagyok es no 2 kapcsolattal hatam mogott Ha feladid a hazassagot akkor az meghal elszarad
2012. nov. 19. 17:10
 53/106 anonim ***** válasza:
89%

Én nőként mindenképpen a nyílt beszédet választanám. Így legalább megérteném, pontosan mi a helyzet, és nem sunyiban verne át valaki. Figyelj: a feleséged így se-úgy se szerepel nőként az életedben. Ez mindkét esetben igaz. Ezért tisztább és erkölcsösebb, ha ezt vele közlöd előbb, és nem sunyiban alázod, hazudsz neki és vered át. Ez nem egyértelmű neked?

Ha nem mondod el, és úgy csinálod, akkor iszonyatosan megalázod, megbántod, és utólag ki tudja mihez fog folyamodni emiatt ha megtudja. Így legalább őszintén egyből látod, mit reagál és ennek megfelelően tudtok dönteni.

54/106 anonim ***** válasza:
86%
Azt hiszik pedig a kis naivok...:))
 55/106 anonim ***** válasza:
85%

# 51: Nekem úgy jött le, hogy anyuka is keres, szó nincs arról, hogy a gyerekek éheznének a válás után...

Arról nem beszélve, hogy talán a feleség is találna olyat, akivel jobban összepasszolnak.

56/106 anonim ***** válasza:
60%

Akkor megint megkérdezem, tudsz olvasni?

A kérdező világosan leírta, hogy válás után a gyerekek nem ehetnének meg egy szelet csokit és ő így élt, nem fogja engedni, hogy a gyereke is így éljen.

2012. nov. 19. 17:12
 57/106 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, hogy a feleségedet már rég dugja valami nagyfarkú macsó, téged meg papucsnak tart otthon, azért nem kíván téged. Te meg itt szenvedsz, hogy megmondd vagy ne :) Soha nem lehet tudni.
2012. nov. 19. 17:12
 58/106 anonim ***** válasza:
21%
Mi az, hogy nem ehetnének megy egy szelet csokit? A kérdező gondolom fizetne gyerektartást, meg a gyerekeinek is venne mindenféle jót, mivel ennyire aggódik miattuk.
2012. nov. 19. 17:13
 59/106 anonim ***** válasza:
40%

# 56: és ezt készpénznek kell venni? Én nem gondolnám, hogy attól, mert két ember elválik, már ne jutna csokira a gyereknek!

Nekem is nehezebb lett az anyagi helyzetem, de arról azért nincs szó, hogy a gyerek ne kapna meg mindent, akár erőn felül is!

Apuka kényelme viszont vitathatatlanul nincs már meg úgy, mint eddig...

2012. nov. 19. 17:14
 60/106 anonim ***** válasza:
55%

Édes istenem.

NEM LENNE RÁ PÉNZÜK!!!

Felfogtad, eljutott a tudatodig, vagy szótagoljam is?

A gyerektartás nem egy vagyon, az csak az alapszükségleteket fedezi. Úgy meg éljen, akinek hat anyja van. Én sem lennék hajlandó nyomorba küldeni a gyerekeimet.

2012. nov. 19. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!