Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Belemennétek egy nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek egy nyitott házasságba? Vagyis átváltanátok rá? Vagy jobb nem kimondani?

Figyelt kérdés

Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi, ezért is írok.

Felségemmel 15 éve vagyunk együtt, most 40 körüliek vagyunk mindketten. Már jó ideje rossz a házasságunk, inkább csak barátok vagyunk. De válni nem nagyon tudok az anyagiak miatt. Hitel van rajtunk, nem tudnánk a házat sem eladni. Ketten két lakást fent tartani, a gyereknek mindent megadni. Két gyerekünk van, így meg tudunk élni normálisan, de csak így megy kétkeresősen. Szex már jó ideje nincs közöttünk. Hiába próbálkozok ő fáradt, nem akar stb. A kisebbik gyerekünk születése óta rossz ilyen téren közöttünk a kapcsolat, de semmi hajlandóságot nem mutat. Én nem akarom csalni sunyiban, de nem is akarom szex nélkül leélni a további életem. Inkább élnék nyitott kapcsolatban, ezt egy nő elfogadja? Gondolom ő akkor sem élne a lehetőséggel, bár sosem tudni. Hozzam fel neki, vagy intézzem csendesen. Én úgy érzem, hogy az sem lenne igazán ellenére, vagyis úgy lenne vele, hogy legalább nem őt "zaklatom". Beszéljek vele vagy ne mondjuk ki? Csak éljünk úgy.

2012. nov. 19. 15:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/106 anonim ***** válasza:

ma 16:34

Csak nem hasonló cipőben? :)

2012. nov. 19. 16:38
 32/106 anonim ***** válasza:
80%

# 30: De, megteheti anyagilag, hogy váljon, én is megtehettem nőként! Nem olyan életszínvonalon, mint eddig, de meg fogok tudni élni a válásom után.

A kérdező is megtehetné, csak lejjebb kéne adni a kényelemből meg az életszínvonalból.

Egyébként, kedves # 30-as válaszadó: te ellátnád a férjedet napi szinten, akiről tudod, hogy szeretőhöz jár? Tetszene ez a helyzet?

Én is nő vagyok, és én nem tudtam megtenni a férjemmel, hogy félrekettyintsek, miközben mellé fekszem este az ágyba!

2012. nov. 19. 16:38
 33/106 A kérdező kommentje:
A feleségem is éppen azt hiszi, hogy ha elmegyek futni az éppen megoldja helyzetet. Ez nem erről szól. A szex szerintem fontos dolog lenne, ez nem azt jelenti hogy folyton ezen jár az eszem. De kb. annyira az, minthogy valaki vacsorát főz. Szerintem. Tudom, hogy én hibáztam, hogy elvettem, belementem és hagytam eljutni ide a kapcsolatunkat. Ha előröl kezdhetném biztos nem így csinálnám. De most próbálok ezzel a helyzettel gazdálkodni.
2012. nov. 19. 16:39
 34/106 anonim ***** válasza:
74%

kedves ma 16:34!

FÉRFI VAGYOK!

És nem tudnám ezt megtenni a feleségemmel,mindenképp szólnék,ha akaratom ellenére ilyen gondolataim támadnának,hogy ez a helyzet,oldjuk meg,találjuk ki valami megoldást,mert nem tudok aludni!

2012. nov. 19. 16:40
 35/106 anonim ***** válasza:
63%

De szereted amúgy még a feleségedet?

Jó, ragaszkodtok egymáshoz persze, de szereted őt?

Úgy értem, mint nőt?

2012. nov. 19. 16:40
 36/106 A kérdező kommentje:
Nézzétek, már leírtam ezerszer hogy nem tudunk elválni. Igaz megtehetném. Elköltözhetnék, hagyhatnám a házat. De a hitel, rezsi és még egy lakás bérlését, plusz rezsiét, a gyerekek iskoláztatását, élelmezését, és igen ezen felüli minimális pluszokat nem tudnánk megteremteni. Most vagyunk azon a szinten, hogy törlesztjük a hitelt, fizetjük a rezsit és még marad, nem vízen és kenyéren élünk. Nem akarom, hogy úgy nőjön fel a gyerekem, hogy nem ehet meg egy például egy csokit. Én így nőttem fel, a gyerekem biztos nem fog. Ezt vagy megérti valaki vagy nem.
2012. nov. 19. 16:45
 37/106 anonim ***** válasza:
25%
Tudod,ha nekem ilyen apám lenne,mint te,már rég kiszaladtam volna a világból!Sunyi vagy önző,és aljas.Ha te lennél a férjem,olyan pofont kapnál tőlem,hogy ott maradnál!Az a vicc,hogy téged semmi más nem érdekel,csak a szex.Oltári nagy baromságot csinálsz,és csak még jobban megutáltatod magad a feleségeddel!
2012. nov. 19. 16:45
 38/106 A kérdező kommentje:
Szeretem-e? Igen szeretem. Nem mondom, hogy százszázalékosan, de mint embert, anyát biztos. Mint nőt? Őszintén nem tudom. Tudnám, de így érintés nélkül hogy, mit? Ettől függetlenül még szeretném újra szeretni, szóval szerintem vannak bennem érzések úgy is mint férjben. De ezt már ezerszer elmondtam neki. Néha nyit, aztán szevasz. Én ezt már nem akarom tovább játszani.
2012. nov. 19. 16:49
 39/106 Jégtánc ***** válasza:
80%
Itt valószínűleg többről van szó,nemcsak a sexről.Feleségeddel kell leülni,vagy menjetek el vacsorázni,vagy bárhova kettesben,és beszéljetek egymással.Egymással,nem egymás mellett.Biztosan van valami oka amiért már nem kíván ő sem téged annyira.Kettőn áll a vásár mindig.
2012. nov. 19. 16:52
 40/106 anonim ***** válasza:
77%

"Tudod,ha nekem ilyen apám lenne,mint te,már rég kiszaladtam volna a világból!Sunyi vagy önző,és aljas.Ha te lennél a férjem,olyan pofont kapnál tőlem,hogy ott maradnál!Az a vicc,hogy téged semmi más nem érdekel,csak a szex.Oltári nagy baromságot csinálsz,és csak még jobban megutáltatod magad a feleségeddel!"

Na, ez azért túlzás!

Én nő vagyok, nyilván nem szeretném, ha megcsalnának, de önzőnek meg aljasnak nevezni a Kérdezőt, az nagyon nagy túlzás!

Fordítsuk már meg a dolgot!

Adva van egy egészséges 40-es férfi, akivel a felesége évek óta nem fekszik le!

Szerintetek ez normális helyzet?

Gondolom, már megbeszélték, mégsincs szex, mert az asszony hárítja.

Na, akkor...???

Ki az az egészséges felnőtt, akinek nem fordulna meg ilyen helyzetben a fejében a félrelépés gondolata?

Akár nő, akár férfi.

Vagy itt mindenki szent, hogy éveken át könyörögne az asszonynak egy kis szexért?

2012. nov. 19. 16:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!