Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Belemennétek egy nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek egy nyitott házasságba? Vagyis átváltanátok rá? Vagy jobb nem kimondani?

Figyelt kérdés

Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi, ezért is írok.

Felségemmel 15 éve vagyunk együtt, most 40 körüliek vagyunk mindketten. Már jó ideje rossz a házasságunk, inkább csak barátok vagyunk. De válni nem nagyon tudok az anyagiak miatt. Hitel van rajtunk, nem tudnánk a házat sem eladni. Ketten két lakást fent tartani, a gyereknek mindent megadni. Két gyerekünk van, így meg tudunk élni normálisan, de csak így megy kétkeresősen. Szex már jó ideje nincs közöttünk. Hiába próbálkozok ő fáradt, nem akar stb. A kisebbik gyerekünk születése óta rossz ilyen téren közöttünk a kapcsolat, de semmi hajlandóságot nem mutat. Én nem akarom csalni sunyiban, de nem is akarom szex nélkül leélni a további életem. Inkább élnék nyitott kapcsolatban, ezt egy nő elfogadja? Gondolom ő akkor sem élne a lehetőséggel, bár sosem tudni. Hozzam fel neki, vagy intézzem csendesen. Én úgy érzem, hogy az sem lenne igazán ellenére, vagyis úgy lenne vele, hogy legalább nem őt "zaklatom". Beszéljek vele vagy ne mondjuk ki? Csak éljünk úgy.

2012. nov. 19. 15:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:
72%
Válástól függetlenül még ugyanúgy tudjátok közösen fizetni a hitelt,nem?!
2012. nov. 19. 18:25
 92/106 anonim ***** válasza:
78%
90, az lehet, de az utolsó két oldalon kívül még van másik nyolc oldal.
2012. nov. 19. 18:37
 93/106 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, elmondod neki?
2012. nov. 19. 18:40
 94/106 anonim ***** válasza:
85%
Ez nagyon szomorú, szerintem mindenképp beszélj vele, így korrekt. Sajnálom, hogy idáig süllyedt a kapcsolatotok.:S
2012. nov. 19. 18:54
 95/106 anonim ***** válasza:
100%

Én a saját tapasztalataim írtam, nőként, szexhiány miatt válófélben. És igen, mi megpróbáltuk a nyitott házasságot, és igen, iszonyú megalázó volt mindkettőnknek.

Sem a férjem, sem én nem vagyunk képesek érzelemmentes szexkapcsolatra. Ha pedig valakit szeretek annyira, hogy szexuális kapcsolatba lépjek vele, akkor annyira is szeretem, hogy vele akarjak lenni TELJESEN. A férjem hasonlóképpen.

Közben úgy élni az életünket, hogy együtt járunk nyaralni, közös családi programokra - mert ugye a gyerekeknek erre is szükségük van, nem csak a hétköznapokra - nos, ez nekünk nem ment. Maradt az, hogy felváltva foglalkozunk a gyerekkel, gyakorlatilag úgy, mintha elváltunk volna. A 7 éves gyermekem pontosan érti, érzi, hogy anya meg apa között nincs minden rendben, hogy ez így nem egy normális családmodell.

Sajnos miután egyértelműsödött, hogy csak "kényszerből" voltunk együtt, jöttek a veszekedések is.

Aztán még ott a "külső" partner kérdése is... nagyon ritka az, hogy valaki (pláne ha szerelmes lesz) elfogadja, hogy a másik csak félig lehet az övé, és esténként meg haza a házastársához.

Miután sok-sok próbálkozás ellenére sem sikerült megmenteni a házasságunkat, jött a nyitott házasság gondolata és olyan egyszerűnek tűnt... de nem az! Én is azt mondtam, hogy hát vannak szexuális igényeim, jogom van kiélni máshol, mással, ha a partnerem erre nem hajlandó. Lehet, hogy jogom az volt, és a férjem tudtával is történt, de a mindennapokban ez nem is olyan egyszerű.

Egy idő után teljesen külön kasszára kerültünk, csak a rezsit fizettük közösen, de abból is ment a vita, hogy ki mennyit adott. Egymásnak már nem vettünk semmit. Elmaradtak a közös programok, a kevés szabad időnkben mindenki ment a "dolgára", a másik meg volt a gyerekkel.

Megéltem, megtapasztaltam, köszönöm szépen, nem akarok így élni és másnak sem kívánom.

Mi inkább válunk, akkor is, ha jóval nehezebb lesz anyagilag. A gyereknek pedig igenis jutni fog csokira, meg minden másra is, mert meg akarjuk oldani. Közös felügyeletben maradtunk: nincs gyerektartás, hanem közösen finanszírozzuk a gyerek szükségleteit, ki-ki a lehetőségei és igényei szerint. Ha nekünk nem is jut majd "luxusra", a gyereknek igen. Szándék kérdése.

De ha nekem nem hisz a kérdező, meg a többiek, aki már megpróbáltam a nyitott házasságot, akkor ki lehet próbálni, hátha másnál működik a dolog.

2012. nov. 19. 19:13
 96/106 anonim ***** válasza:
64%
Csak a kérdésedre válaszolva: én inkább tudni szeretném, és ha ilyen helyzetben lennék, ilyen felfogással, mint te, belemennék a nyitott házasságba. 23/L
2012. nov. 19. 19:43
 97/106 anonim ***** válasza:
75%

ma 19:13

végre egy érdekes válasz

ment a zöld kéz

2012. nov. 19. 19:48
 98/106 anonim ***** válasza:
73%

((( már most kezdjetek 0ra pontozni, mert olyan fogok írni :) vállalom, mert segíteni szeretnék a kérdezőnek, és jelen esetben le is xarom ki mit gondol. )))

Kedves Kérdező. maximálisan megértelek, igaz nem férfi vagyok, és még szexet is kapok itthon.

nos, pár hónapig egy hozzád hasonló ember szeretője voltam. egyáltalán nem bántam meg, bár tudom, ez nem vall valami nagy jellemre.

az a fickó alapvetően egy családcentrikus, marha intelligens, jó humorú ember volt. egyet cseszett el: olyan nőt választott, aki otthon nem tanulta meg az intimitást, ezáltal a szex sem úgy ment ahogy kellett volna. sztem amúgy egy tök normális, okos nő, (már amennyit hallottam róla) csak voltak hiányosságai, és ezeket a szeretőm egy másik nővel (akkor épp velem, most mással) próbálta pótolni. rengeteget beszélgettünk, és beláttam, hogy amíg az ember nincs ilyen helyzetben, addig nagy mellénnyel kiáll, és szavalja a frázisokat. de amint belekerül, sokkal reálisabban látja.

nem vagy rossz ember, amiért a szexet máshol keresed. hacsak nem fajul el a dolog. nagyon észnél kell lenni. adhatsz-kaphatsz érzelmeket a szeretődtől is, de ne veszítsd el a fejed. tény, h az én emberem titokban nyomta, neten ismerkedett, jó alibijei voltak, és a munkája is lehetővé tette a találkozásokat. neked ez nem lesz olyan sétagalopp, mert sok a melód, és egész nap ott kell lenni gondolom.

nehéz eldönteni mi a korrektebb. vagy teljes sutyiban csinálod, de vannak lebukásfaktorok. vagy nyíltan, de sosem fogod megtudni, h ezzel a feleséged mennyire sérül... neked kell őt ismerned, hogyan reagálna erre. elvégre 15 éve házasok vagytok.

ismerek olyan párt is, ahol nyíltan megy a dolog, és nagyon hasonlít a szitu, csak az életkorok nem ugyanazok. hitel, 2 gyerek, anyagi egymáshozláncoltság.

ott a nő is járkál, nem csak a pasi, és egyelőre jól műxik. vannak közös családi programok, és jól kijönnek egymással, de kell egy kis változatosság.

amondó vagyok, inkább így, mint elválni, és eltávolodni a gyerekektől. később még mindig visszatalálhattok egymáshoz. erre is láttam példát. a fickónak komoly presztízsű melója volt, csak azt a nőt nem kapta meg, amelyiket nem akarta, a feleség csendben tűrt, nem vált, nem hőzöngött. aztán mikor az ember rákos lett, akkor teljes lelkével, szívével mellette állt, ápolta. sajnos meghalt, de a nő azóta gyászolja.

nagyon nehéz kérdés, de én értelek. nem lehet senkit arra ítélni, hogy szex nélkül éljen.

eszembe jutott az amerikai szépségből az a mondat: igen, kiverem, ha kanos vagyok, mert nem tűröm, hogy te évekig egy befőttesüvegben aszald a farkamat! vagy valami hasonló.

ha az asszony nem akar szexelni, akkor bizony el kell viselnie azt is, hogy te viszont igen. ilyen szempontból nem is lehet rád féltékeny, hiszen nem másnak adod azt, amit neki nem, hanem mással éled meg azt, amit ő neked nem ad.

2012. nov. 19. 23:13
 99/106 Bence_ ***** válasza:
65%

Páron fordítva ültek a lóra.

Férfinek nem megalázó, hogy a párka/felesége kutyába sem veszi?

Igen, nekünk nagyon fontos a szex. De a férfiak nagy része nem érzelem mentes dugó gép. Éppen ezért emészti őt a dolog. Azért írt ide is, mert jó döntést szeretne hozni.

Válásnak mindenki az anyagi meg a csoki részén lovagolt.

Ha elválnak, hogy adnak mind ketten esti puszit a gyereknek, hogy fognak együtt reggelizni? Esti beszélgetés majd skype-on megy?

Kérdező is érzelmi alapon szexelő, így neki is nehéz lesz elhelyezni a lelkében a dugó partnerét.

2012. nov. 20. 00:19
 100/106 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és nálunk is hasonló probléma állt fennt.A férjem egyáltalán nem kivánta a sexet,tudtam kb az okát.Egy darabig tűrtem,vártam hátha változik a helyzet,de nem történt semmi.

Felhoztam a nyitott kapcsolat ötletét mert már nem birtam tovább.Még nem vagyok 30se,kivánom a férjem de ő folyton elutasitott.

Eléggé meghökkentette az ötletem de valahol értette miért szeretném.Az már egy másik kérdés hogy valóban meg tudtam -e volna tenni...ha rágondoltam akkor kizártnak tartottam hogy más férfival bujjak ágyba.

Végülis újra megpróbáltuk a dolgot,igaz nem olyan mint régen és bizony nem a legjobb dolog hogy tudom hogy nem kiván csak a béke kedvéért van velem de valamit valamiért.1éve működik igy házasságunk.11éve vagyunk együtt.

2012. nov. 20. 08:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!