Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Belemennétek egy nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek egy nyitott házasságba? Vagyis átváltanátok rá? Vagy jobb nem kimondani?

Figyelt kérdés

Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi, ezért is írok.

Felségemmel 15 éve vagyunk együtt, most 40 körüliek vagyunk mindketten. Már jó ideje rossz a házasságunk, inkább csak barátok vagyunk. De válni nem nagyon tudok az anyagiak miatt. Hitel van rajtunk, nem tudnánk a házat sem eladni. Ketten két lakást fent tartani, a gyereknek mindent megadni. Két gyerekünk van, így meg tudunk élni normálisan, de csak így megy kétkeresősen. Szex már jó ideje nincs közöttünk. Hiába próbálkozok ő fáradt, nem akar stb. A kisebbik gyerekünk születése óta rossz ilyen téren közöttünk a kapcsolat, de semmi hajlandóságot nem mutat. Én nem akarom csalni sunyiban, de nem is akarom szex nélkül leélni a további életem. Inkább élnék nyitott kapcsolatban, ezt egy nő elfogadja? Gondolom ő akkor sem élne a lehetőséggel, bár sosem tudni. Hozzam fel neki, vagy intézzem csendesen. Én úgy érzem, hogy az sem lenne igazán ellenére, vagyis úgy lenne vele, hogy legalább nem őt "zaklatom". Beszéljek vele vagy ne mondjuk ki? Csak éljünk úgy.

2012. nov. 19. 15:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/106 anonim ***** válasza:
100%

Én is válnék. Nekem a párkapcsolat attól pár-kapcsolat, hogy egy ember fél bele. Nem pár...

Na mindegy...

Egyébként ez mind mellébeszélés, amint lesz valakid, rögtön találsz megoldást a válásra meg az anyagiakra is. Csak addig is kényelmesebb, hogy van melletted valaki.

Annál is inkább, mert ha lesz valakid, szerinted behúnyt szemmel tűri majd, hogy hazamenj a feleségedhez aludni? Vagy eleve úgy készülsz, hogy a szerető csak ennyit érdemel?

2012. nov. 19. 15:51
 12/106 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező!

Szerintem ha ennyire el van hidegülve, akkor nem fogja érdekelni, ha te mással szexelsz. Lehet, hogy megrántja a vállát és ennyi. Szóval szerintem mondd el neki, hogy neked vannak egyéb párkapcsolati, érzelmi és testi igényeid, amik nélkül te nem akarsz élni, boldogtalan vagy. És innen beszéljétek meg.

2012. nov. 19. 15:53
 13/106 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Első körben meg kéne próbálnotok megoldani a problémát kettesben. Gyerekszülés után előfordul ilyen libidócsökkenés (bármelyik félnél lehet, nem csak a nőnél!!!) amit viszont ha mindketten akarják, lehet kezelni. Erre viszont nem feltétlen elég, hogy te időnként bepróbálkozol.

2012. nov. 19. 15:57
 14/106 anonim ***** válasza:
85%

Én is azt furcsállom, hogy ha jönne valaki "komoly", akkor mindjárt meg tudnád oldani a válást, de addig nem...

Ez kb. úgy hangzik, mintha kellene valaki, aki főz rád, mossa a gatyáidat és vasalja az ingeidet, de a szexuális igényeidet máshol akarod kielégíteni...

Ez egy nő számára pedig iszonyú megalázó, olyan, mintha háremet tartanál. Gondold végig ebből a szempontból.

A gyerekek számára pedig nem csak attól lehet "rossz" egy házasság, hogy nem látnak veszekedést, hanem attól is, hogy nem látnak a szüleik között intimitást.

Az én házasságom hasonló okok miatt romlott meg, és a férjem egyik indoka az volt, hogy ő is úgy nőtt fel, hogy soha nem látta a szüleit, hogy megölelik egymást vagy puszit adnak egymásnak. Ő ezt a mintát hozta a házasságunkba, és szépen meg is szűnt mindenfajta érintés, becézgetés, intimitás - és hát így persze a szex is.

2012. nov. 19. 15:57
 15/106 anonim ***** válasza:
11%

Komolyan nem értem azokat az embereket (nőket), akik azt mondják milyen megalázó... stb. Ne dugjuk már a fejünket a homokba. Tökéletesen tudjuk, hogy a férfiaknak több szexre van szükségük. Ha ezt otthon nem kapja meg miért lepődtök meg, hogy elmenne máshoz? Miben reménykedtek? Akár elmondja akár nem egy férfi nem fog kibírni hónapokat szex nélkül. Erre vegyetek mérget.

Kérdező! Szerintem sem fog belőle problémát csinálni, szerintem jogalapja sincs!

2012. nov. 19. 15:59
 16/106 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem mindenképpen beszéljétek meg. Ez meg hülyeség hogy mindenki írogatja, hogy hűűű én válnék. Egy házasság úgy működik, ha képes az ember kompromisszumokat kötni. Úgy nem működik, hogy egy nő nem hajlandó szexuális életet élni, és ha a férj félrelép akkor fel van háborodva, mert igenis ő tehet erről...

Mindenesetre beszélj a feleségeddel erről... hogy mit szeretnél, vagy hogy ő mit szeretne. Ha nem javul a helyzet, akkor pedig muszáj lesz máshol keresni a kielégülést... Mindenesetre tényleg beszéljétek meg, mert lehet, hogy neki ez fel sem tűnik és hidegzuhanyként fogja érni, ha rájön hogy félrelépsz...

2012. nov. 19. 16:02
 17/106 anonim ***** válasza:
33%

Azért mondjuk, hogy megalázó, mert az!

Aki azt mondja, hogy normális a nyitott kapcsolat, szerintem annak egy szikra önbecsülése sincs!

Meg kell oldani ezt is a házasságon belül, nem félrejárni.

Vagy, ha félrejár, akkor tegye diszkréten.

Nehogy már mosolyogva kelljen fogadnom a férjemet, ha éppen az egyik babájától jött haza!!!

Milyen torz felfogás, Jó Ég!

2012. nov. 19. 16:03
 18/106 A kérdező kommentje:

Nem írtam sehol azt, hogy ha jönne másik azzal lelépnék. Valamelyik válaszoló kérdezte, hogy mi lesz akkor ha beleszeretek valakibe, erre írtam, hogy ez szerintem még nem aktuális kérdés, de ha előfordulna véletlen, akkor foglalkoznék vele.

Nem most szült, már 7 éves a kicsi is. Azt csak egy vízválasztónak írtam, hogy onnantól kezdve tényleg egyre rosszabb a szexuális életünk.

Az hogy nem elég az, hogy néha próbálkozok... Oké. De nem olyan nagy érzés olyannal lenni, aki csak nyűgnek érzi. Kb. olyan mintha én nem csinálnék valamit jól. Pedig tényleg próbálkoztam vele foglalkozni, de szerintem valami baja van. Küldtem már pszichológushoz is, de nem megy. Innentől én lassan feladom. Néha szeretkezünk, bár én ennek nem nevezném.

2012. nov. 19. 16:03
 19/106 anonim ***** válasza:
100%

"Tökéletesen tudjuk, hogy a férfiaknak több szexre van szükségük."

Ez egy nagy baromság. Én pontosan ugyanezt éltem meg a házasságomban, amit a kérdező, csak nőként!

Olyannal kell együtt lenni, akivel azonosak a szexuális igényeink (is).

2012. nov. 19. 16:12
 20/106 anonim ***** válasza:
58%

Ez annyira tipikus.

Nincs szex,és a pasi egyből a kúreláson töri az agyát,rá lehet ez fogni a gyerekekre,a válás procedúrájára,a rossz időjárásra,de akkor is a válás a megoldás.

Mert akkor nem lesz gáz,ha a gyerekek megtudják,hogy apuci nem anyucit ápolgatta,hanem a másik nénit,pedig apuci el sem vált anyucitól?!

Ha én ezt megtudnám,biztos elítélném a saját apámat.

2012. nov. 19. 16:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!