Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek egy nyitott házasságba? Vagyis átváltanátok rá? Vagy jobb nem kimondani?
Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi, ezért is írok.
Felségemmel 15 éve vagyunk együtt, most 40 körüliek vagyunk mindketten. Már jó ideje rossz a házasságunk, inkább csak barátok vagyunk. De válni nem nagyon tudok az anyagiak miatt. Hitel van rajtunk, nem tudnánk a házat sem eladni. Ketten két lakást fent tartani, a gyereknek mindent megadni. Két gyerekünk van, így meg tudunk élni normálisan, de csak így megy kétkeresősen. Szex már jó ideje nincs közöttünk. Hiába próbálkozok ő fáradt, nem akar stb. A kisebbik gyerekünk születése óta rossz ilyen téren közöttünk a kapcsolat, de semmi hajlandóságot nem mutat. Én nem akarom csalni sunyiban, de nem is akarom szex nélkül leélni a további életem. Inkább élnék nyitott kapcsolatban, ezt egy nő elfogadja? Gondolom ő akkor sem élne a lehetőséggel, bár sosem tudni. Hozzam fel neki, vagy intézzem csendesen. Én úgy érzem, hogy az sem lenne igazán ellenére, vagyis úgy lenne vele, hogy legalább nem őt "zaklatom". Beszéljek vele vagy ne mondjuk ki? Csak éljünk úgy.
100/100 Időpont ma 08:06
Párod elárulta, hogy mi a bibi?
Nőket még értem, hogy miért nem. De egy férfi egészen másként van összerakva.
Érdekel, hogy mi motiválja az ilyen férfit.
*Vagyis elmehetnék, fizethetném a gyerektartást, és megélhetnék, de oda lenne a ház, a gyereknek az új ruha, kirándulás stb. Ennyit nem érne az, hogy "tisztességes" maradjak.
Igen, ennyit. Mert a gyerekeid azt tanulják meg, amit látnak tőled. Nem minden a ruha, a kirándulás meg a pénz.
Szerinted milyen életük lesz, ha rólad vesznek példát? Segítek: pontosan olyan boldogtalan, mint a tied. Nyitott házasságot kívánsz nekik? Fiaid vagy lányaid vannak? Mert ha legalább az egyik lány, aaaaaz nagyon szép lesz!
A kislány pontosan olyan utat fog bejárni, természetesen akaratlanul, mint az anyja. Mert olyan minta lesz előtte, hogy a nőnek el kell tűrnie a megcsalást és megalázást a férfitól. Szeretnéd?
Na ezek után mi a fontosabb? Az új ruha, vagy az, hogy a kislány ne egy meghunyászkodó, alsóbb rendű feleség legyen?
Én nő vagyok, de szerintem jelen esetben a férfi nem is olyan elitélendő, hiszen nemcsak a nőket kell megérteni meg minden.
De szerintem, mint gyerek, a nyitott házasság nem jó megoldás, még ha nagyon tapintatosan is csinálják.
Nekem is a szüleim nyitott házasságban éltek hasonló okok miatt, és én gyerekként mindent megadtam volna, hogy inkább váljanak már el, csak ne legyen ez a hülye helyzet.
Szia! Én csak most olvastam. Nem tudom, mi lett azóta, de szerintem jobb megmondani. Tisztább, és még mindig egy esély, hogy eldöntse a nejed: akar-e változást. Minden szempontból jobbnak találom.
Persze azóta valószínűleg eldőlt a dolog, de érdekelne, hogy döntöttél.
38/N
Bárki volt kommentelő 2012-2014-ből? :-D
A kérdező gondolom már sosem fog ide írni, de a többiek, bárki? Csak egy pöttyöt, bármi életjelet.. :-D Mindenki jól van? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!