Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Belemennétek egy nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek egy nyitott házasságba? Vagyis átváltanátok rá? Vagy jobb nem kimondani?

Figyelt kérdés

Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi, ezért is írok.

Felségemmel 15 éve vagyunk együtt, most 40 körüliek vagyunk mindketten. Már jó ideje rossz a házasságunk, inkább csak barátok vagyunk. De válni nem nagyon tudok az anyagiak miatt. Hitel van rajtunk, nem tudnánk a házat sem eladni. Ketten két lakást fent tartani, a gyereknek mindent megadni. Két gyerekünk van, így meg tudunk élni normálisan, de csak így megy kétkeresősen. Szex már jó ideje nincs közöttünk. Hiába próbálkozok ő fáradt, nem akar stb. A kisebbik gyerekünk születése óta rossz ilyen téren közöttünk a kapcsolat, de semmi hajlandóságot nem mutat. Én nem akarom csalni sunyiban, de nem is akarom szex nélkül leélni a további életem. Inkább élnék nyitott kapcsolatban, ezt egy nő elfogadja? Gondolom ő akkor sem élne a lehetőséggel, bár sosem tudni. Hozzam fel neki, vagy intézzem csendesen. Én úgy érzem, hogy az sem lenne igazán ellenére, vagyis úgy lenne vele, hogy legalább nem őt "zaklatom". Beszéljek vele vagy ne mondjuk ki? Csak éljünk úgy.

2012. nov. 19. 15:37
 61/106 anonim ***** válasza:
22%

Apukának marha nagy kényelme lehet, mondhatom!

Lehet, hogy tiszta a lakás, meg van kaja, szex viszont nincs, és évek óta.

Mégis mit gondolt a feleség?

Nem fogják megcsalni?

2012. nov. 19. 17:16
 62/106 A kérdező kommentje:

Nekem nem egyértelmű melyik a jobb, ezért is kérdezem. Mert oké, ha nyíltan játszunk kijöhet úgy is, hogy nem akarom átverni, és így érzi jobbnak, de úgy is, hogy miért kellett ezt most nekem kimondani, inkább élnénk látszatra.

Ő is keres igen, de akkor sem tudnánk fent tartani egy házat és egy lakást hiteltörlesztéssel. A házat meg nem tudnánk eladni, max nem fizetni a hitelt, vigyék, és mindketten albérletben eltengődnénk valahogy, de akkor el lenne pocsékolva a ház. Ezt komolyan mondom. Nem kell minden második hozzászólásban leírni, hogy el tudnánk válni.

2012. nov. 19. 17:17
 63/106 anonim ***** válasza:
53%

Mi az, hogy készpénznek venni????

Ha nem hiszel a kérdezőnek, akkor minek válaszolsz? A saját agyszüleményeidre reagálsz. Lehet hitetlenkedni, de inkább írj könyvet, annak talán lesz élvezője is.

2012. nov. 19. 17:17
 64/106 anonim ***** válasza:
70%
Ha a Kedves Kérdező ennyire retteg attól, hogy a gyerekek nyomorogni fognak, akkor vállaljon mellékállást.
2012. nov. 19. 17:18
 65/106 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem is arról van szó,hogy apuci a kényelem,a tiszt ruha,és a meleg étel mellőzése miatt nem válik!

Persze most jön a "hűűű,na de én erre is tudok mondani valamit!!" támadása,

mint ahogy egész végig.

Messziről jött ember azt mond,amit akar.

2012. nov. 19. 17:19
 66/106 anonim ***** válasza:
85%

Ja, mert az olyan könnyű. Főállás sincs ti szerencsétlenek.

Hogy lehettek ennyire buták?? Ez már fáj. Aztán ne járjon a szátok, ha a nők nem kapnak könnyen munkát, ha lenézik őket. Gyönyörű példái vagytok a miérteknek.

2012. nov. 19. 17:19
 67/106 anonim ***** válasza:
96%

Akkor megkérdezem: Ha nem hisztek a kérdezőnek minek válaszoltok?

Itt egyetlen dolgot kell elfogadni, amit ő leír. Ha valaki ebben nem hisz, akkor nincs alap, nincs mire válaszolni, de látom már ez is magas.

2012. nov. 19. 17:20
 68/106 anonim ***** válasza:
88%

Vállaljon mellékállást, ne is szexeljen, és takarodjon ki aludni a kutyaólba!

Komolyan, minek nézik egyesek a férfiakat?

Dolgozz, csinálj nekem gyereket, aztán ne zaklass a dugással, élj ahogy akarsz, és fogd be a szádat, különben hímsoviniszta sza.ralak vagy!

2012. nov. 19. 17:20
 69/106 anonim ***** válasza:
8%

meg mint írja,a felesége jó feleség amúgy

gondolom azért takarít,mos,főz.....a kérdezőnek ezeket egyedül kéne csinálnia

most meg......

eljárhat a portyázni,és még meleg étele is lesz,meg tiszta ruhája,hogy önteném a fejére,és kötnék egy csomót a zoknijával a gigájára :)

2012. nov. 19. 17:21
 70/106 anonim ***** válasza:
86%

Szegény, szegény, szegény feleség!

Még megsajnálom, mert a férjének eszébe jutott a szex mással jó pár szexmentes év után!

Jaj, de elítélendő egy 40-es férfi, aki vágyik a testi kapcsolatra!

2012. nov. 19. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!