Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez beleférne még nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez beleférne még nektek egy házasságban?

Figyelt kérdés

Vezetni tanulok, az oktatóm majdnem egyidős velem. Folyton csipkelődünk egymással, nem tudom, hogy ez flörtnek számít? Igazából nekem bejönne, ha nem lennénk mindketten házasok, de megcsalni nem fogom a férjem. Lehetséges, hogy már levette ezt rólam, de ettől függetlenül szeret megnevettetni, mesélni magáról, csipkelődni velem stb.

Ennyiben kimerül a dolog, akkor rendben van, vagy már sok?

dec. 13. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 A kérdező kommentje:

Van egy jó hírem mindenkinek. Az oktatóm minden tanulójával ezt csinálja. Sőt őket még kávéztatja is stb. Tehát ez a vonzalom rész, csak az én oldalamról volt csak. Szerencsére így, hogy ezt tudom már nem tűnik annyira érdekesnek.

Köszönöm Mindenkinek, aki hozzászólt.

dec. 18. 12:05
 72/78 anonim ***** válasza:
100%

"Szerencsére így, hogy ezt tudom már nem tűnik annyira érdekesnek."

Szóval az a tudat nem volt elég, hogy te házas vagy, az sem volt elég, hogy neki felesége van, de az már igen, hogy mindenkivel ezt csinálja. Azért én ezt annyira nem mondanám szerencsés állapotnak.

dec. 18. 12:11
 73/78 anonim ***** válasza:
85%
Jó hír hogy mindenkit megdug akit tud🤷
dec. 18. 12:15
 74/78 A kérdező kommentje:

Az, hogy házas vagyok, nem véd meg attól, hogy ne tartsak vonzónak más férfiakat, főleg úgy, hogy a férjem többet foglalkozik a kocsijával, mint velem…

De igen, örülök neki, hogy már nincs ez bennem, vagyis kevésbé, főleg hogy amúgysem akartam belemerülni a dolgokba, így könnyebb lesz mindent elkerülnu

dec. 18. 12:18
 75/78 anonim ***** válasza:
100%

"Az, hogy házas vagyok, nem véd meg attól, hogy ne tartsak vonzónak más férfiakat, főleg úgy, hogy a férjem többet foglalkozik a kocsijával, mint velem…"

De akkor miért vagytok még házasok? Nem egyszerűbb új életet kezdeni, mint hazudozni, megcsaláson gondolkodni?

dec. 18. 12:34
 76/78 A kérdező kommentje:

1. Nem hazudok, a férjemnek is elmondtam,hogy milyne szóváltásaim voltak az oktatóval, de lesz.rta. Abszolút nem érdekelte.

2. Nem mondtam sehol, hogy meg akarom csalni…

3. Lehet, hogy elfoglaltabb és nincs ideje rám, de nem hinném, hogy tudnék jobbat találni a férjemtől…

dec. 18. 12:42
 77/78 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanilyen az oktatóm :D ugyanilyen vagyok én is, nőben :D

Mondjuk én nagyon figyelem h kinél mi fér bele, nem szoktam olyanoknak húzni az agyát, akiktől nem akarok semmit, de tudom, hogy őket meg félrevezetem.

Sokan azt mondják h a flört bűn és a megcsalás előjele, szerintem meg nem, mivel nem vagyunk ösztönlények. Persze ha bármi zavar van, érdemes tisztázni a dolgokat.

Te komolyan veszed ezt, tehát nálad nem működik , ezért esetedben lehet, hogy veszélyes lesz a kapcsolatodra. Tisztázd magadban ezt a dolgot, és ha kell, keress másik oktatót.

dec. 18. 14:26
 78/78 anonim ***** válasza:
0%
Nénnyeeee ez bizony csattogni fog, nem kicsit, NAGYON 🤫
dec. 18. 14:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!