Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beleférne még nektek egy házasságban?
Vezetni tanulok, az oktatóm majdnem egyidős velem. Folyton csipkelődünk egymással, nem tudom, hogy ez flörtnek számít? Igazából nekem bejönne, ha nem lennénk mindketten házasok, de megcsalni nem fogom a férjem. Lehetséges, hogy már levette ezt rólam, de ettől függetlenül szeret megnevettetni, mesélni magáról, csipkelődni velem stb.
Ennyiben kimerül a dolog, akkor rendben van, vagy már sok?
"Mi számít haveri és mi szexuálisnak?"
Ne mondd már, hogy házas felnőtt ember vagy, de nem tudod érzékelni a különbséget. Gondolom, voltak és vannak haverjaid, vagy legalábbis láttál már haverokat, rokonokat, munkatársakat, egyéb semleges viszonyban levő embereket csipkelődni, és kaptál már olyan utalásokat férfiaktól, amik mögött érezhetően ott volt a levegőben, hogy vonzónak talál és képzeletben már elég sok mindent megcsinált veled.
Mert örül a nap, hogy ott vagyok*
Visszamondja, amit mondok, odaad engem a zsákos bácsinak, stb stb
"Az oktatók, taxisok, buszsofőrök kiketdenek mindenkivel."
Oktatók közül a bölcsebb azért kétszer is meggondonja, nem nagyon szokott jót tenni az illető hírnevének, ha kikezd fűvel-fával.
Onnan közelítsd meg, hogy ha a te férjed és egy másik nő között folynanak ezek a ,,csipkelodesek " , akkor az neked rosszul esne, vagy még belefér? Hm? Amennyiben a nem fér bele a válaszod, fejezd be ezt a fajta viselkedést az oktatoddal.
Mondom ezt úgy, hogy részben aterzem a helyzeted.
Én is idén tanultam vezetni egy és nálam egy évvel idősebb srác volt az oktatom. Eleinte nem is foglalkoztam vele, koncentráltam a feladatokra és mivel introvertaltabb vagyok, kb meg sem szolaltam. Ezt neki már mondtam az elején, mert ő meg egy nagydumas, nyitott szemelyiseg. Úgy a 10.óra után, amikor már mondhatni tudtam menni önállóan és nem kellett annyira gorcsosen koncentralnom mindenre, én is feloldodtam és joban lettünk. Majd o is elkezdte ezt a bokolgatast, flortolgetest. Eleinte csak ovatosabban, majd egyre többször, már minden órán előfordult. Mivel az említett illető is házas, én próbáltam a legminimalisabb jelét sem adni, hogy bejönne nekem ő és a helyzet. Sőt, többször megjegyeztem, hogy szerintem ez nem oké és talán vegyen vissza. Utolsó órákra azon gondolkodtam már, hogy valtanom kellene, mert így nem fogok tudni levizsgazni. Nyilván jol éreztem magam az órákon, de nem azért voltam ott, hogy szorakozgassunk, hanem hogy meglegyen a jogsim. :D végül persze sikerült. Azóta is keres néha, de már csak semleges témákkal kapcsolatban.
A lényeg az, hogy bármennyire is simogatja az egodat ez a helyzet, le kell allitanod. Már amennyiben fontos neked a házasságod. Mert nem, ha engem kérdezel, akkor ez nagyon nem oké és nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!