Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső szemmel miből látszik, ha egy nő boldogtalan egy házasságban? Vagy valami nincs rendben kettőjük között?
Figyelt kérdés
nov. 6. 21:41
1/11 mandragora.gyoker válasza:
Olyan mint egy vipera. Mindenért támad, semmi sem jó neki, beszólogat. Aztán kap 1-2 pofont.
2/11 anonim válasza:
Elfonnyad. Eltűnik az arcáról a mosoly, a szeméből a fény. Boldogtalan, kedvtelen, és sokszor ok nélkül is idegbeteg.
Meghízik, vagy túl lefogy, slampossá válik az öltözéke, a haja.
3/11 anonim válasza:
Annyiban igaza van az elsőnek hogy igen, mindenben hibát talál amit a férfi csinál, társaságban csak másokkal törődik, nem húzódik közel a pasihoz stb. Apró dolgok ezek, de észreveszed ha időt töltesz velük. Persze csak ha közeli ismerőseid. De ha nem azok miért is érdekelne ez?
Amúgy nő vagyok és sajnos saját magamon korábban tapasztalt viselkedését írtam le, nem vagyok rá büszke...
4/11 anonim válasza:
Szerintem semmiből. Ez nem feltétlenül látszik.
Ismerd meg, tudakold meg...
5/11 anonim válasza:
Ahogy a kettes írja. Legalábbis az eleje, az idegbetegig.
7/11 anonim válasza:
Nem nyílik meg és mondja el a saját aggodalmát, távolságtartó marad, nem zrikál semmivel sem ha zavarja sem hanem beletörődik abba ami szerinte rosszk a kapcsolatban.
8/11 anonim válasza:
Ha suttyomban megsimitod a popsiját és nem csap a kezedre!!
9/11 anonim válasza:
Én is ilyen nő vagyok. Az a baj, hogy kívülről senki nem látja, egyrészt, mert mivel nem ezt mutatom, másrészt meg az igazán apró jeleket senki nem veszi észre a másikon, ha nincs jól, mert egyszerűen annyira felszínesen élnek emberek, hogy senkit nem érdekelnek mások érzései, gondolatai. Engem igen, mert én alapjáraton nagyon érzékeny lelkű vagyok, és mindemellett figyelem is a környezetemben lévőket, és ha valakin látom, akkor igyekszem a segítségére lenni valamilyen formában. De hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem ismerkedj vele, és puhatold ki, hogy érzi magát. Én például pont, hogy elmentem fodrászhoz, elkezdtem fogyózni, és a szemeimben látszik a szomorúság. Ami itthon van, azt meg csak a férjem érzékeli... Köztünk például nincs szex, és nem engedem hogy egyáltalán hozzámérjen, mindenen felhúzom magam.
10/11 anonim válasza:
#2 Az elejét én sem írhattam volna szebben, ez tényleg így van. Egyébként ez attól is függ, szerintem egy olyan emberen aki alapjáraton mondjuk egy vidám, pörgős, beszédes nő ott jobban meglátszik ha baj van. Hiszen elveszti az energiáit, fele annyit se beszél, nem nevetgél, megváltozik az arckifejezése is. Aki érzékeny például annak egy egy olyan kérdés elég betaláló lehet és mindent elárul a reakciója. Nekem mikor rossz irányba fordult a kapcsolat hosszabb ideig akkor kifordultam magamból alig volt kedvem valamihez, kevésbé figyeltem oda magamra a környezetemre sokkal fáradékonyabb voltam, barátaimhoz sem volt annyi kedvem. Sőt mikor az egyik felhívott kérdezte idézem mi a franc van velem, olyan megkeseredett hangom van. Illetve még amit nagyon kiemelnék az a kisugárzás, az energia, hiszen ha hosszú ideig valaki az otthonában rideg, bánatos az bizony előbb utóbb meglátszik a külső megjelenésén is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!