Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezt most mire véljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most mire véljem?

Figyelt kérdés
Férjem egy hete beteg, tegnap kezdett jobban lenni. Ez idő alatt én mindent megcsináltam otthon, elláttam a gyereket, vásároltam. Kiszolgáltam a férjem, gyógyszert kapott (neki fogalma sincs mi mire jó), pihenhetett éjjel nappal. Tegnap estére a kicsi is megbetegedett, magas láza van, éjszaka alig aludtunk, (én+a kicsi). A férjem ma már a régi színében volt, erre elkezdi, hogy én milyen vagyok, mert nem foglalkozom vele, nincs ki elégítve szexuálisan, meg ezért felesleges volt megnősülnie. Meg miért nem bújok hozzá, mondom, mert még mindig köhög, folyik az orra, és nem szeretnék beteg lenni. Sajnos tudom már, ha én vagyok beteg nem fekhetek, lázasan is főznöm kell, a gyereket iskolába vinni, dolgoznom is el kell menni, mert nincs táppénz (szabadságot meg iskolaszünetre és a gyereknek tartogatom, ha beteg lenne). Mire véljem, hogy így áll hozzám? Mikor beteg segítsek, most meg azt reméli, hogy újra szerelmes lesz egy normális nőbe, mert én nem vagyok az szerinte. Nem tudok vele mit csinálni, hogy félek attól, hogy beteg leszek, senkit nem érdekel, hogy vagyok, műtöttlábbal, meg 30 cm-es hasi sebbel is csinálnom kellett mindent. Erre ezt kapom? Nem flörtölgetek, rohanok haza, nincsenek barátaim, az útvonlam bolt iskola munka haza minden nap! Nem hiszem, hogy minden házasságban napi szinten van szex a férfi örömére. Meg azt akarja, hogy sz@pjam le, de még meg sem gyógyult rendesen. Simán elnézné, hogy megbetegszek, aztán meg leszarná mi van velem, azért, hogy ki legyen elégítve!
ma 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Ez csak olyan kapcsolatban működne ha a nőnek semmi dolga.

En pl 20 évesen simán borogattam a pasimat, körbe volt nyqlva le volt ápolva is.., én forditva természetesen soha nem kapom visszavteát se főz.

De 30 felett munka gyerek háztartás 365 ből 365 mellett felőlem a pasik fel is forsulhatnak. Mégcsak nem is főzök nekik.

En nem veszek terheket a nyakamba. Semmit.

ma 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Folyt

Sőt ma már zavar az is ha egy férfi nyavajog vagy beteg. Nekem az szánalmas irritáló és nem tűröm nem is pátyolgatom.

ma 16:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó gondolat. Nekem is így kellett volna.
ma 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Neki ezt jelenti a házasság, hogy ingyen cseléd meg ingyen prosti, amikor és ahogyan ő akarja. Azt hiszi, hogy csak azért, hogy ne adja be a válást, te köteles vagy minden elnézni, és parancsra xopni. Fel sem merül benne, hogy esetleg te is válhatsz. Örülj, ha veled van.

Kérdés: igaza van? Kénytelen vagy mindent lenyelni?

ma 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
És mi tart vissza attól hogy elválj? Hagyjuk a kifogásokat hogy nem lenne segítséged meg az anyagi háttér. Most is egyedül neveled a gyereked és oldassz meg mindent akkor minek neked férj? Hogy így bánjod veled? Nem kötelező ám elviselni. Nem nincsen szex minden egyes nap a házasságban de ha egyik fél sem tesz azért hogy működő képes legyen a dolog akkor azt megette a fene. Itt kb te sem teszel a házasságért de a férjed még jobban leszarja az egészet még a gyerekekkel sem segít semmit. Akkor milyen jogon várja el hogy te bizony tegyél? Szóval ez halott ügy.
ma 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy főznöd kell, ezt kell, azt kell? Tudod ki csinálná...Mi tart vissza attól, hogy elválj és nyugodt életed legyen?
ma 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Cselédként tekint rád: kiszolgálod minden téren.

Már kivágtam volna.

ma 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!