Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig az exét szereti? Mire véljem ezt az egészet?
A férjem véletlenül megosztotta velem minden képet ami a telefonján található, többek között az exét is. Tudtam róla, de se képet se nevet nem tudtam eddig.
A kapcsolatunk elején még borzalmasan fájt neki a szakítás ezzel a nővel, és sokat beszélt róla. Mostanában már nem említi de az, hogy az egész élete megjelent a telefonomon azért kicsit lesokkolt. (Csókos képek pár képek stb)
Mikor szóvá tettem, én lettem lecseszve, hogy bele néztem és mi jogon csináltam ez.
A házasságunk így is eléggé nehézkes...
Nekem is megvannak azok a képeim, amiket még az első okostelefonommal készítettem ilyen 15 évvel ezelőtt kb, vagy mióta terjedtek el ezek a fajta telefonok, fent vannak a felhőben, nem töröltem ki semmit. Emlék. De ettől még nem érzek semmit az exek iránt. Azok iránt sem, akivel nehéz volt a szakítás utáni továbblépés. Nézegetni sem szoktam, lezárult. Ezért tudtam férjhez menni valakihez, akivel nem csak egy emlék a közös életünk. Ha megosztanám véletlenül a felhőből a férjemmel, akkor sem kellene pánikba esnie, mert látja a régi szerelmeket, akikről amúgy is tud. Nincs jelentősége.
Ettől még persze, hogy nálunk ez nem jelentene semmit, nálatok ki tudja? Ha amúgy is döcögős a házasságotok és úgy érzed, van félnivalód, akkor inkább ezen dolgoznék a helyedben.
Azzal még nem lenne probléma hogyha pl. megtartott volna vagy 10-20 képet és nem csókolózósak lennének. Nem tudom mennyit mentett el, de a mennyiség és a minőség fontos.
Mivelhogy a csókos képeket megtartotta és neked eleget nyafogott róla így biztos vagyok benne, hogy még mindig ő vele lenne helyetted.
Azt is tudom, hogy nem szerelmes belé, ő obszeszív módon kötődik hozzá, kudarcok érték vele kapcsolatban és azért nem tud megbékélni. Rossz a kötődési mintája ami valószínűleg gyermekkorban keresendő.
Egyébként nem kell neki elfelejteni, nem lehetséges ha nem esett át amnézián, vagy hipnózison.
Pszichológusra lenne szüksége mert az az egészségtelen ragaszkodás hozzá tönkreteszi őt, téged és nyilván a házasságot is.
Persze hiába menne szakemberhez hogyha ő nem tud megbékélni az exszel.
Nem is kell elengednie szó szerint, csak megbékélélnie.
Ha te hajlandó vagy vele maradni akkor javasolj számára terápiát hátha segít.
Viszont ha nem lesz sikeres eredménye akkor el kéne hagynod mert teljesen le fog téged nullázni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!