Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőt választani?
Na már most biztos kapni fogom az ívet.
Mindig a megcsalás ellen voltam,tényleg nem tudnék beállni harmadiknak egy kapcsolatban ha ott minden oke. Volt egy nő,csak megismertük egymás,hónapokig semmi csak beszélgetés. Időközben kiderült a házassága tényleg egy semmi,láttam is hogy viselkedik a férj. 10 év házasságból 7 év úgy ahogy van megalázás. Aztán jött házasság,gyerek de persze rossz minden(azért ez sajnos nem ritka). Nekem nem jelentett volna gondott van gyereke,úgy alakult egymásba szerettünk,ez nem ilyen fellángolásos maszlag mert 1 évalatt mélyült és inkább volt érzelmi "megcsalás" mint sima kaland. Tényleg úgy éreztem hogy ahogy mondta velem képzeli el,sokszor mondtam félre is állok oldják meg de nem ment. Így jogosan vártam el 1 év után döntsön. Aztán mégsem lép ki hiába úgy volt igen,és lattam milyen a férj nem sok nőnek kívánok ilyet. Miért van ez? Az emberek miért legalizálják ezt ezzel jaj elmúlt a szerelem normális otthon megaláznak,megütnek hisz nem lehet jó kapcsolat 10 év után. Ő maga mondta ki már 7 évvel ezelott ki kellett volna lépni. Miért csinálják ezt magukkal az emberek?

Nagyon nehéz ám egy ilyen döntést meghozni és valóban lépni is. Nem kevés tervezést, kitartást igényel, mellette a házastárs bosszúvágya is. Hol fognak lakni a gyerekkel, ettől függően esetleg új munkahely, új iskola.... Válás, rengeteg ügyintézés, rettegés attól, hogy a házastárs bármiben alátehet.
Sajnos ezért inkább sokszor nem lépnek az emberek.
A másik fele meg az, hogy közel sem biztos, hogy amit előad a nő, az igaz is. Az én exférjem is hazudozott a szeretőjének (volt szerencsém olvasni). Sosem az ő érzéseiről beszélt, hanem engem alázott meg, persze a nő megsajnálta. Veszekedéseket provokált, majd amiket veszekedés közben írtam, azokat mutatta meg a nőjének. Persze amit ő írt és nem volt túl szép, azt nem mutatta meg.

"...úgy alakult egymásba szerettünk,ez nem ilyen fellángolásos maszlag mert 1 évalatt mélyült és inkább volt érzelmi "megcsalás" mint sima kaland."
Egyrészt szó sincs szerelemről, főleg nem viszonzott szerelemről és másrészt érzelmi és fizikai megcsalás van a terítéken. Hiába tetted idézőjelbe mert hűtlen 100% érzelmi és testi síkon. Talán kedvel valamilyen formában és vonzódik hozzád szexuálisan miatta, de nem szerelmes beléd. A szerelem később alakul ki, sőt párt kell, hogy alkossatok. Nyilván idealizálod őt és a helyzetet és az nem más mint a fellángolás. Szenvedhetsz tovább, vagy otthagyod mert ő nem fog téged választani...
Igazából tényleg nem tudhatom de én úgy éreztem ez megérte volna s tényleg nem egy ilyen 2 hónap utan,sőt nem is feltétlen higy holnap váljon el de valaki akarjon válni. Érdekes mert az elején én voltam a távolságtartó. Megismert s nem rózsaszinben aztán álca volt azt már nem tudom de akkor nagy játekos.
Tény megvolt benne az tulajdonságban ami nekem úgy kellett volna. Azért nemhiába vállaltam volna gyerekkel.
De talán egyett ezzel tanultam,nem lehet megmenteni azt aki nem akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!