Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőt választani?
Na már most biztos kapni fogom az ívet.
Mindig a megcsalás ellen voltam,tényleg nem tudnék beállni harmadiknak egy kapcsolatban ha ott minden oke. Volt egy nő,csak megismertük egymás,hónapokig semmi csak beszélgetés. Időközben kiderült a házassága tényleg egy semmi,láttam is hogy viselkedik a férj. 10 év házasságból 7 év úgy ahogy van megalázás. Aztán jött házasság,gyerek de persze rossz minden(azért ez sajnos nem ritka). Nekem nem jelentett volna gondott van gyereke,úgy alakult egymásba szerettünk,ez nem ilyen fellángolásos maszlag mert 1 évalatt mélyült és inkább volt érzelmi "megcsalás" mint sima kaland. Tényleg úgy éreztem hogy ahogy mondta velem képzeli el,sokszor mondtam félre is állok oldják meg de nem ment. Így jogosan vártam el 1 év után döntsön. Aztán mégsem lép ki hiába úgy volt igen,és lattam milyen a férj nem sok nőnek kívánok ilyet. Miért van ez? Az emberek miért legalizálják ezt ezzel jaj elmúlt a szerelem normális otthon megaláznak,megütnek hisz nem lehet jó kapcsolat 10 év után. Ő maga mondta ki már 7 évvel ezelott ki kellett volna lépni. Miért csinálják ezt magukkal az emberek?

Azt a kérdést tedd fel neki, hogy újabb hét év múlva majd azt szeretné-e mondani, hogy 7 éve kellett volna lépni, és hogy mennyivel könnyebb lett volna 10 év után, mint 17 után? Vagy hogy tényleg erre az életre akar-e majd visszatekinteni? Ha lánya van, és ő mesélné el neki ezt az életet, tudná-e neki tiszta szívvel azt tanácsolni, hogy igen, ebben maradjon benne? Szeretné-e, hogy róla vegyen példát?
Nem azt mondom, hogy ettől majd a karjaidba rohan, de ha még érdekel ennyire, akkor ezek szerintem nagyon hasznos és elgondolkodtató kérdések.

Én is láttam már ilyet, aztán meg azt is hallottam hogyan ordít a gyerekeivel, mert hangosan játszanak és nem tud a pasijával telefonálni. Én csak egy barátnője voltam, de igazán elgondolkodtam, hol is az igazság és ki is a mérgező valójában.
Remélem jó döntést hozol.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!