Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és miért alakul ki hogy választani akarsz a szerető és a párod közt?
Ez mindenkinél máshogy alakul. Általában olyankor, amikor már sehogysem lehet titkolni a kapcsolatot, mert túl sokat tud a környezet. Minél több idő van töltve a szeretővel, annál kevesebb idő jut a házastársra, gyerekekre.
Választani kell.
Az amit az #1 ír.Esetleg még olyan is van, aki kényszer hatására marad az egyikkel vagy a másikkal.
Értem ezt úgy, hogy a szerető már megunja, fél lábbal kifele van a dologból, és akkor biztosabb pont híjján inkább a házastársat választja.
Esetleg a házasság olyan elviselhetetlen, hogy amiatt megy már el a szeretővel, meg épp megteheti, hogy elmegy.Holott lehet amúgy a szeretőt sem választotta volna normál körülmények közt, csak épp az van ott.
Volt szeretőm, de hamar megszakítottam vele a kapcsolatot, mert féltem a lebukástól.
Akkor tudnék váltani, ha már nem lenne mit veszítenem és tudnék egyik napról a másikra váltani. Sajnos jelenleg ezt nem tehetem meg még egy darabig.
Ill. a szerelemben már nem hiszek. Jó lenne újra szerelmesnek lenni, de mindig ott lenne a fejemben, hogy semmi sem tart örökké. Tanultam az előző hibámból. Szóval nem ugranék egyik kapcsolatból a másikba. Inkább a szabadságot választanám, ha megtehetném.
Miért: mert értelmetlen lett volna fenntartani a házasságot. Már rég csak lakótársak voltunk, funkcionális érzelemmentes kapcsolatban, akik ráadásul gyakran veszekedtek. S igen volt vesztenivalóm, de inkább lenyeltem mintsem boldogtalanságba ragadjak egész életemben s hagyjak elmenni olyasvalakit akire mindig is vágytam.
Ha az (ex)feleségemmel egy időben ismertem volna meg a páromat akkor szemrebbenés nélkül azonnal utóbbit választom. Így kellett némi idő amíg be tudott teljesedni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!