Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aztmondta eljott az ido hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aztmondta eljott az ido hogy valasztania kell, mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés

Szeretoje vagyok, sosem kertem hagyja el a feleseget miattam. Lebukas veszelye miatt szakitottunk. A kulon ido alatt aztmondta nem js gondolta hogy ennyire megfogja viselni, es rajott mennyire fontos vagyok neki. Aztmondta eljott az ideje hogy valasszon.

Szerintetek minek akar valasztani? Miert nem jo neki ugy ahogy volt?

Megkerdezte tolem ha engem valasztana lennek e a baratnoje, hirtelen igent mondtam mert nem akarom elveszteni, de nem akarok baratno lenni, en sosem voltam meg kapcsolatban es felek.

Vagy csak lekoptato szoveg ez a valasztas dolog? Majd megmondja hogy a feleseget valasztja hogy kopjak le?

dec. 8. 20:30
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Elkepzelheto hogy belefaradt a kettos eletbe es azert akar valasztni mert mar sok neki hogy ket no figyelmet elegitse ki?

Nemtudom en csak azt a forgatokonyvet ismerem hogy vagy a szeretot kidobjak egybol vagy marad a kettos elet. Nekem ez a valasztas fura, nemtudom hova tenni.

Nekek az is rossz lenne ha enge, eldobna veglegesen, de az is ha a baratnoje kellene legyek, nekem ugy lenne jo ahogy eddig volt, de nem merem neki megmondani, nagyon fosok mi lesz

dec. 8. 20:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Magaddal szúrsz ki, ha nem mondod meg, hogy te mit szeretnél. Most van itt az ideje, hogy szólj, különben csak sodródni fogsz, ahogy ő akarja, vagy teljesen magadra maradsz.
dec. 8. 20:45
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

"azert akar valasztni mert mar sok neki hogy ket no figyelmet elegitse ki?"

Gondolod, hogy érdekli a két nő? Az érdekli, hogy neki jó legyen.

dec. 8. 20:46
 4/15 anonim ***** válasza:
82%

Bírom, amikor a szerető bepánikol ha bejelenti a pasija/ csaja, hogy válik.

Nem mindenki várja tárt karokkal, sok embernek kényelmes az alap felállás, hogy független tud maradni a találkát ellenére is.

dec. 8. 20:53
 5/15 A kérdező kommentje:

Hat en nem kertem h valjon el, nem ertem miert nem jo neki igy ahogy van, kecske is jol lakik kaposzta is megmarad.

Lehet engem akar lekoptatni csak udvariasan talalva azert mindja ezt a valasztas dolgot, azt majd megmondjq h vegleg vege koztunk

dec. 8. 21:06
 6/15 anonim ***** válasza:

Erről ez jutott eszembe:

[link]

dec. 9. 06:24
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad, hogy majdnem lebukott. Nos, ilyen nincs, majdnem a kutya se xarik. Lebukott, csak nem volt a felesége kezében a bizonyíték, ő mindent tagadott, de azért a felesége erősen gyanítja, hogy ő itt most át lett baxva. Gondold végig, hogy ezek után milyen a hangulat otthon, milyen a felesége viselkedése. Pont karácsony előtt, mikor mindenki rohan, kapkod, amúgy is több a feszültség. Ráadásul több időt is vannak együtt, nem tud olyan könnyen kitérni, nem léphet le otthonról, mint eddig.

Te meg csak a könnyed szórakozást jelented, nincs felelősség, nincs szürke hétköznapok. Nem a villanyszámla befizetését meg a gyerek féléves jegyeit beszélitek át, nem kell nálad elmosogatnia, nincs vita abból, hogy megint nem vitte le a szemetet és megint áll a víz a fürdőszobában. Nem azzal fogadod, hogy hol volt megint, mikor szükséged lett volna rá.

Ő most ebből a kettőből szeretne választani. A biztonságos, megszokott otthon, de van mellette felelőssége és feladatai. Vagy a könnyed szórakozás, ahol semmi felelőssége, de bizonytalan a végkifejlet.

Azzal jársz a legjobban, ha te zárod le ezt az egészet, mármint a te szempontotból. Különben ott fog állni szélesen vigyorogva egy szál sporttáskával, hogy hozzád költözik, téged választott. Lehet főzni a vacsorát, de a kedvencét, ahogy a felesége készíti. Ő meg addig leül és kinyújtózik.

Ha most téged választ, az számodra rövid időn belül katasztrófa lesz, mivel olyan helyzetben találod magad, amiből nem tudsz kihátrálni. Utcára nem dobhatod, vissza nem mehet.

Az meg legyen az ő gondja, hogy hogyan oldja meg a saját életét, nem neked kell megmenteni.

Te meg jobban járnál, ha legközelebb inkább egy szingli pasival kezdesz barátság extrákkal kapcsolatba, összeköltözés nélkül. De persze a legjobb egy pszichológus lenne, aki helyretesz, de amíg te nem szenvedsz, addig nem fogsz.

dec. 9. 08:04
 8/15 A kérdező kommentje:

Utolso, igazad van. Denlebukas tenyleg nem tortent. A felesege csak gyanitja hogy lehet valakije abbol hogy otthon már nem olyan mi t regen. Kozonyosebb vagy hogy mondjam daralja a hetkoznapokat nem olyan eletteli mint volt.

Nekem azt mondta h valaszt h a hetkoznapi semmit vagy a boldogsagot valasztja velem.

Csak hat altalaba sosem a szeretot valasztjak, ezert se mertem mondani h en inkabb maradnek igy. De azt se akarom hogy kidobjon vegleg.

Nemsokara kifog derulni mi van.

Egyebkent 1 baratsag extrakkal jo lenne de ilyen csak a filmekben letezik sajna. Itt magyarorszagon csak dugopajtik meg alkalmi kapcsik vannak megszeretoi viszonyok

dec. 9. 08:14
 9/15 anonim ***** válasza:
88%

Mondd meg neki hogy átgondoltad, de neked jó így ahogy van, nem akarsz többet. Ha tényleg szakít és azt hiszi hogy te ott vagy neki, közbe meg 2 szék közül a földre esett akkor lehet elkezd zaklatni.

Amúgy ha ennyire nem akar szingli lenni, akkor gondolom valami életképtelen lúzer lehet. A felesége latja el, nem tudna egyedül létezni. Most rákérdezett hogy lennél-e az új anyja, igent mondtál, be van biztosítva a sorsa.

Hamar szürkék lennének veled is a hétköznapok, mert kiölné belőled is az életet.

dec. 9. 08:25
 10/15 A kérdező kommentje:
Mer alapvetoen nem a hutlen fajta. Es felem elkezdett tobbet erezni. Gondolom igy mar az erzelmei vezerlik.
dec. 9. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!