Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szeretőt választani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőt választani?

Figyelt kérdés

Na már most biztos kapni fogom az ívet.

Mindig a megcsalás ellen voltam,tényleg nem tudnék beállni harmadiknak egy kapcsolatban ha ott minden oke. Volt egy nő,csak megismertük egymás,hónapokig semmi csak beszélgetés. Időközben kiderült a házassága tényleg egy semmi,láttam is hogy viselkedik a férj. 10 év házasságból 7 év úgy ahogy van megalázás. Aztán jött házasság,gyerek de persze rossz minden(azért ez sajnos nem ritka). Nekem nem jelentett volna gondott van gyereke,úgy alakult egymásba szerettünk,ez nem ilyen fellángolásos maszlag mert 1 évalatt mélyült és inkább volt érzelmi "megcsalás" mint sima kaland. Tényleg úgy éreztem hogy ahogy mondta velem képzeli el,sokszor mondtam félre is állok oldják meg de nem ment. Így jogosan vártam el 1 év után döntsön. Aztán mégsem lép ki hiába úgy volt igen,és lattam milyen a férj nem sok nőnek kívánok ilyet. Miért van ez? Az emberek miért legalizálják ezt ezzel jaj elmúlt a szerelem normális otthon megaláznak,megütnek hisz nem lehet jó kapcsolat 10 év után. Ő maga mondta ki már 7 évvel ezelott ki kellett volna lépni. Miért csinálják ezt magukkal az emberek?

tegnap 14:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

"De talán egyett ezzel tanultam,nem lehet megmenteni azt aki nem akarja"

Sehogyan se tudnád megmenteni! Önmagad tudod megmenteni egyes egyedül! Neki nincs szüksége igazság szerint újabb kapcsolatra hanem szingli életre. Kapcsolatfüggő mert vele van és kapcsolatfüggő lenne ugyanúgy ha leváltaná rád. Magányra van szüksége és önfejlesztésre és nem rád!

tegnap 15:00
 12/27 A kérdező kommentje:

Teljesen jogos.

Én csak arra értettem láttunk már olyan szeretőből lett komoly kapcsolat.

Ha annyira lenne úgy ahogy mondta mennyire fontos az én személyem már rég megpróbálta volna. Egy próbát megért volna mint a langyos fos. En azért mondom nem úgy tekintek jobb nem,mert ha elvált volna őszintén én láttam volna benne rációt. Így ez lett

Bár tény,környezetemben sem értem miért jó húzni és aztan 20 év múlva válni.

tegnap 15:05
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Pont most írtam le, hogy társfüggő. Nem sokat oszt, szoroz hogy most veled van vagy vele van mert mindkettő esetben vannak vele bajok! Te veled is eltöltene éveket, vagy elhagyna és lehet visszamenne hozzá mert megszokta, vagy mást keresne! Nem is értem miért vele foglalkozol amikor képes lennél a nyakadba venni gyerekestül miközben nem működne a kapcsolat. Szeretői viszonyból normális sosem lesz még akkor se ha maj' megőrülnek egymásért mert eleve rosszul kezdődött. Természetesen nem úgy adja elő egyik fél se másoknak, de a fele se igaz!
tegnap 15:10
 14/27 A kérdező kommentje:

Iagzad van

En csak ismeretsegi körből tudok olyan évek óta együtt vannak s szeretők voltak.

Van kivétel is,ugazából döntések csak kivel hova alakul

tegnap 15:12
 15/27 A kérdező kommentje:

Addig nem tudtam volna működik e mìg nem probáltam meg. Árnyaltabb a kép,inkább a döntését kifogásolom.

A lényeg csak tényleg ez merult fel sokan nem valasztják a boldogsagot inkább a katyvasz.

Ezt az ismerőst tisztelem hogy annó kilépett,ezek szerint ha tényleg szeret valaki bóritja a langyos kapcsolatot. Ő rajtuk tényleg látszik megtalalták egymást. Van ilyen is

tegnap 15:14
 16/27 A kérdező kommentje:

9es

Értem amit mondasz de azt hidd el nekem az én részemről tényleg az volt ez. Éltem már meg fellangolást tiszteletben tartom így gondolod de tényleg tudtam mit érzek,ezért is vágtam bele.

De nem is az a kérdés én mit éreztem

tegnap 15:20
 17/27 A kérdező kommentje:
Én magamban nem úgy zárom le nem volt szerelem vagy akármi. Hiába mert nem lenne igaz. De nem is ez a lényeg,csak megtörtént és ez a döntés is egy döntés. Idealizálni nehzen tudtam mert hamarabb ismertem meg mintsem belehabarodjak. Nem a dolog igazisága volt kérdés részemről. A döntés milyensége.
tegnap 15:22
 18/27 anonim ***** válasza:

Amelyik ember házasság mellett félre jár, már ott elgondolkodhatsz, hogy valami nem kerek. Normális ember ilyenkor szakít, továbblép, keres mást.

Jelen esetben mindkét kapcsopatból kivette a pozitívumot, közben nagy valószínűséggel mindkettőtöknek hazudott.

Azért nem jött veled össze, mert nem tartott megfelelőnek párkapcsolatra.

tegnap 15:54
 19/27 A kérdező kommentje:
Jogos erre az esetre. Bár ha azt az ismerőst hozom fel vopt példa a történelemben hogy úgy lett egy pár. Igazából pont ez az,erre nincs szabály csak helyzet és döntés.
tegnap 16:00
 20/27 anonim ***** válasza:

#14 én meg olyat tudok sajnos, akik borítottak mindent, majd egymást is hülyére csalták. Vagy rájöttek, hogy addig volt izgalmas csak, amíg titkolóztak otthon.

Ahogy írod, szabály nincs.

Nem egyszerű gyerekkel kilépni egy kapcsolatból, majd újat kialakítani. Annyi mindennel szembe kell nézni ilyenkor.

tegnap 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!