Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rossz házasságban maradás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz házasságban maradás?

Figyelt kérdés

Férfiként döbbenek rá hány meg hány olyan nő van aki őszintén otthon rabszolga,házimunka minden mert a férj fáradt. Persze még megalázó stílus is(nőből is van aki a férjét hanyagolja el)

Viszont mégis maradunk a házasságban hiába évek óta rossz,de ami a még ennél is megdöbbentőbb nők mondják nőknek ne rugd fel hisz mással is ez lenne más kapcsolatban is. Én őszintén tudom itt 24 éves fejjel mit mondok meg fogom kapni,de én azt hittem ezt azért levetkőzzük. Régi családi sémákra alapszik es úgy visszik tovabb a gyerekeinknek,nem mondom egy házasságban vannak problémák,együtt oldjátok meg hisz azért a szerelmed,de ez hol szerelem? Még tisztelet sem. Mitől ilyen nagyon nem elfogadott a válás? Főleg nők körében. Egy édesanyától hallottam egy nőnek többet kell tűrnie,milyen gondolkodás ez? Alapból degradálva hogy a nőnek nincs annyi joga?

Ti kilépnétek egy ilyen házasságból?

ma 10:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én kiléptem, nem maradnék rossz kapcsolatban. Mondjuk gyerek nincs. SZerintem a gyerek a fő összetartó erő, nem akarja, hogy traumatizálva legyen. Pedig a rossz házasság még jobban traumatizálja. A másik ragasztó a pénz. Sok nő úgy szül gyereket, hogy a férfire van utalva anyagilag. Azt hiszi, az bebiztosítja egy életre. Én az itteni sztorikból azt látom, hogy amint a nő kiszolgáltatottá válik a férfinek, sokan megváltoznak. A régebben kedves, rendes pasi hirtelen birtokló és elnyomó lesz, vagy éppen nem csinál otthon semmit. Ezért lenne jó, ha a nők is saját egzisztenciát teremtenének és saját maguk is meg tudnának állni a lábukon.
ma 10:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Négy olyan nőt ismerek, különböző életkorokból. Mind rossz, unalmas és lényegében kiszolgáltatott házasságban élnek. És miért nem lépnek ki ?

Azért ,mert nincs hová és nincs miből menniük. Szülőkhöz egyik sem akarna visszamenni, mert a mamahotelbe visszaesés mindenkinek a kis esélyét is kivégzi, aki új életet akar kezdeni.

Így tűrnek, nyelnek, ketten pedig szeretőt tartanak. De lelkileg mind a négy nő sérült és kiégett.

ma 10:47
 3/15 A kérdező kommentje:

Utolsó

Ez mélyen elszomorító. De az hogy oke most nem tud lépni de bár az útra rá kéne leoni hogyan tudna válni. De ez basszus ez nő elnodja milyen férje válna,s ezt kapja jaj jó dolgodban mit akarsz,dolgozik a férjed nem? De. Akkor ennyi mással is ilyen lenne.

Ez valami elképesztően káros,és sokszor anyák mondják lányuknak

ma 10:51
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

Sokan nagyon gyávák a változtatáshoz és nagyon nem akarnak 2 percet sem egyedül lenni.Nyafogni viszont azt imádnak, pedig az semmit sem old meg.Ettől a férjük nem fogja magát összekapni.Miért is kapná?Eddig is eltűrték nekik, akkor ugyan mi motiválná bármelyiket is a cselekvésre?A következmények nélküli nyafogás biztosan nem.Csak ezek a "nagyon értelmes" nők ezt nem akarják felfogni.Én már szánalmat sem tudok érezni az ilyen típusú nők iránt.Ha benne maradnak a szarban inkább, és csak a nyávogásra telik nekik,akkor bizony megérdemlik.

50/N

ma 10:55
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

Majd térje vissza erre a kérdesre 37 éves korodban, két gyerekkel, 20 év lakáshitellel a nyakadban, mikor éppen megint be kell telefonálni a főnöknek, hogy nem tudsz menni dolgozni, mert ifwn, 2 hete volt beteg a gyerek, megint az.

Én nem oltalak le, de fiatal vagy és naiv. Te csak annyit látsz, rossz kapcsolat, azt nem, hogy ha valaki lelép, utána mi lesz vele.

Ettől függetlenül en sen mondom, hogy benne kell maradni egy rossz kapcsolatban és eltürni, ha egy férfi here, de azért ha megengeded, láttam már elég dolgot ahohoz, hogy tudjam, ez nem ilyen egyszerű.

Nincs baj egyébként az idealizmusoddal, majd az évek, a tapasztalatok kiölik belőled is valószínűleg. Mondom ezt olyanként, aki majdem 15 éve él normális kapcsolatban. De azért vannak itt is hullámvölgyek, es láttam már sok dolgot.

ma 11:00
 6/15 A kérdező kommentje:

Várj utolsó

Igazad van

Nem mondok en itt nagy dolgokat,én csak azt mondom mikor szülők mondják a lánynak maradj mert többet kell tűrj,normalis nő nem válik

Tudom milyen nehéz,sőt félreértettél

ma 11:14
 7/15 A kérdező kommentje:
Erre meg kiolik na ezt nem akarom,ezért is tudatosan akarok ehez allni azért én a gyerekemnek ilyet nem mondanék,maradj a fosba illetve nem ítélem el,hát szó ne essek erről. Sőt nagyon nehéz,én csak azt mondom a nőket úgy veszik s nem bíztatják maradj mert férfi,ezt el kell nézd és stb. Láttal te is sok ilyet.
ma 11:16
 8/15 A kérdező kommentje:
Nézd itt is,keresel ilyen kérdest mit kap a nő. Szétválasztod a családot,mekkora k*rva vagy,jó dolgodban nem tudod mit tegyél. Én csak ezt a problémát fejtegetem. Hogy legalizálva van
ma 11:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező lehet hogy fiatal és naiv, de aki benne marad a szarban és nyafogva várja a nem létező csodát, az meg végtelenül ostoba.

Arról nem beszélve, hogy mi lesz akkor ha a lusta here dönt úgy mégis, hogy jobb lesz neki az asszony nélkül.Így is egyedül marad a nő, akkor mi lesz majd vele???Volt már erre is jó sok példa.

Le kellene szoktatni a hímeket a középkori szokásokról már.Ez már nem az a világ.Amelyik meg nem érti meg, azt ki kell bszni mint macskát szarni.Nem továbbra is elviselni meg függeni tőle.Ezért nem kéne puszta seggre szülni attól, aki először hajlandó elvenni.Mert nincs olyan, hogy egy házasságban soha nem fog megváltozni az egyik fél legalább, ha az elején még normális is volt.Előre kellene gondolkozni, csak ez derogál sok embernek.Igen, ez nem olyan romantikus, de a valóság sem volt az soha.

ma 11:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ilyen kérdéseken lamentálsz akkor döntsd el, hogy hány életed van! S amikor lepereg az utolsó óra, utolsó perc s visszanézel, boldog vagy-e, döntenél-e máshogy akkor mit válaszolnál magadnak.

A "mindenki más is ilyen lenne" egy nettó önámítás! Ezzel csak nyugtatod magad miért ne lépj, miért legyél gyáva - valójában becsapod saját magad.

Azt szokták mondani mindenki saját szerencséje kovácsa - de önsorsrontója is tud lenni annak függvényében milyen döntéseket hoz.

ma 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!