Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom nem törődik velem ès...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem törődik velem ès nèha úgy érzem csak eggyütt èlünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 ève vagyok együtt a fèrjemel már van egy 7 honapos kislányunk

Kb 1 ève úgy érzem mintha már nem nagyon számitanèk neki szinte mindig könyörögnöm kell neki hogy töltsön velem időt vagy hogy ölejen meg esetleg bujjunk össze kicsit.Szex is maximum 2 hetente van, mindig mikor szeretnèk vele egy kis időt tölteni az a válasza hogy fáradt vagy most nincs kedve.

A kicsivel is csak napi 5-10 percet ha foglalkozik de már arra is nèha húzza a száját ès van egy sejtèsem hogy megint terhes vagyok de nem tudom hogy 2 gyerekkel hogy fogok tudni bírni mert szinte csak èn vagyok a kicsivel ès nem tudom meddig bírok vele így együtt maradni szeretem őt de nagyon magányos vagyok mellete.

2024. febr. 26. 00:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%

Ismerős sajnos!

Nem te vagy egyedül ebben a cipőben! :(

Sajnos nincs mit tenni.

Ha maga nem éri fel esszel, akkor vagy elfogadod a sorsod, hogy a családot megtartsd, vagy robbantasz és tovább állsz! :(

2024. febr. 26. 00:32
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Ha független tudsz lenni, akkor lelépsz tőle, esetleg hazaköltözöl a szüleidhez. Vagy keress egy másik pasit, és állj vele össze. Ellenkező esetben elfogadod a helyzetet.

Azt viszont nem értem, miért szültél neki gyereket, biztos voltak jelei, hogy hitvány alak.

2024. febr. 26. 00:37
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

Csatlakozom az előttem szólókhoz!

Ilyen gyökerekkel nem szabad családot alapítani! :(

Drukkolok kérdező, hogy megtaláld a vágyaid, mert te megérdemelnéd.

Te már szültél egy gyereket, te már letettél valamit az asztalra.

Hozzád egy rendes férfi való, aki megbecsül, szeret, gondoskodik rólad és a gyermeketekről, és aki mellett te is igazán nőnek érezheted magad 200%-ig!

38/F

2024. febr. 26. 00:52
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
1 éve úgy érzed, hogy szar minden, de azért még lehet sikerült teherbe esned tőle, holott láttad a meglévő gyerekhez is a hozzáállását. Erre most mit írjak? Válás, aztán nevelhetsz kettőt egyedül. Nem olyan jó buli ám.....
2024. febr. 26. 05:08
 5/15 anonim ***** válasza:
81%

ez tipik szituáció, szerintem menj abortuszra első körben.

után meg beszéld meg a pasiddal hogy állítson magán de gyorsan!

2024. febr. 26. 05:27
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Ez a kemény, szülj neki még vagy 3at 🤣
2024. febr. 26. 05:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem. Oké, hogy három év után házasok vagytok, bár gondolom ez sem a harmadik év végén következett be, hanem előtte. Ezért nem szabad 1 év után házasodni meg gyereket vállalni, mert krvara kevés ez az idő ahhoz, bárki bármit mondjon, hogy kiismerd a másikat. Pláne nőként rizikós a helyzet, ahol benne van a pakliban, hogy ha szét mentek, a gyerekről is neked kell gondoskodni.
2024. febr. 26. 06:52
 8/15 anonim ***** válasza:
32%
Újítások bevezetése.
2024. febr. 26. 07:07
 9/15 anonim ***** válasza:
81%
Oke, szoval 3 eve vagytok egyutt, 7 honapos a gyerek + 9 honap a terhesseg. Szoval kicsivel tobb mint masfel eves kapcsolatban sikerult gyereket vallalni es mar jon a kovetkezo, raadasul ugy, hogy egy eve erzed, szar van a palacsintaban. Erre most mit lehet mondani?
2024. febr. 26. 17:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem tudod, hogy birtok két gyerekkel, akkor mi az isten fszáért is nem védekeztek??? Nincs rá pénz, de gyerekre lenne? Vagy nem értem, komolyan. Utalom az ilyen felelőtlen, alja, utolsó igénytelen embereket, akik gyermekek életével játszanak.
2024. febr. 26. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!