Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem törődik velem ès nèha úgy érzem csak eggyütt èlünk. Mit tegyek?
3 ève vagyok együtt a fèrjemel már van egy 7 honapos kislányunk
Kb 1 ève úgy érzem mintha már nem nagyon számitanèk neki szinte mindig könyörögnöm kell neki hogy töltsön velem időt vagy hogy ölejen meg esetleg bujjunk össze kicsit.Szex is maximum 2 hetente van, mindig mikor szeretnèk vele egy kis időt tölteni az a válasza hogy fáradt vagy most nincs kedve.
A kicsivel is csak napi 5-10 percet ha foglalkozik de már arra is nèha húzza a száját ès van egy sejtèsem hogy megint terhes vagyok de nem tudom hogy 2 gyerekkel hogy fogok tudni bírni mert szinte csak èn vagyok a kicsivel ès nem tudom meddig bírok vele így együtt maradni szeretem őt de nagyon magányos vagyok mellete.
Ismerős sajnos!
Nem te vagy egyedül ebben a cipőben! :(
Sajnos nincs mit tenni.
Ha maga nem éri fel esszel, akkor vagy elfogadod a sorsod, hogy a családot megtartsd, vagy robbantasz és tovább állsz! :(
Ha független tudsz lenni, akkor lelépsz tőle, esetleg hazaköltözöl a szüleidhez. Vagy keress egy másik pasit, és állj vele össze. Ellenkező esetben elfogadod a helyzetet.
Azt viszont nem értem, miért szültél neki gyereket, biztos voltak jelei, hogy hitvány alak.
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Ilyen gyökerekkel nem szabad családot alapítani! :(
Drukkolok kérdező, hogy megtaláld a vágyaid, mert te megérdemelnéd.
Te már szültél egy gyereket, te már letettél valamit az asztalra.
Hozzád egy rendes férfi való, aki megbecsül, szeret, gondoskodik rólad és a gyermeketekről, és aki mellett te is igazán nőnek érezheted magad 200%-ig!
38/F
ez tipik szituáció, szerintem menj abortuszra első körben.
után meg beszéld meg a pasiddal hogy állítson magán de gyorsan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!