Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom nem törődik velem ès...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem törődik velem ès nèha úgy érzem csak eggyütt èlünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 ève vagyok együtt a fèrjemel már van egy 7 honapos kislányunk

Kb 1 ève úgy érzem mintha már nem nagyon számitanèk neki szinte mindig könyörögnöm kell neki hogy töltsön velem időt vagy hogy ölejen meg esetleg bujjunk össze kicsit.Szex is maximum 2 hetente van, mindig mikor szeretnèk vele egy kis időt tölteni az a válasza hogy fáradt vagy most nincs kedve.

A kicsivel is csak napi 5-10 percet ha foglalkozik de már arra is nèha húzza a száját ès van egy sejtèsem hogy megint terhes vagyok de nem tudom hogy 2 gyerekkel hogy fogok tudni bírni mert szinte csak èn vagyok a kicsivel ès nem tudom meddig bírok vele így együtt maradni szeretem őt de nagyon magányos vagyok mellete.

2024. febr. 26. 00:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen másfél év után teherbe estem ő nekem az első párkapcsotom míg terhes voltam összehásadtunk egyébként tervezett gyerek volt sajnos a terhességem végén kezdődtek ezek a dolgok próbáltam vele sokszor meg beszélni a problémákat de mindig csak ígérgetés hogy majd neg változik amit sajnos soha nem váltt be fogamzás gátló mellet cs7szott be a második de nincs szivem el vetetni ès nem is szeretném a pénzel nincs gond mert jól keres a párom egyszerűen csak nem vagyok benne biztos hogy 2 gyerekkel egyedül leszek e elèg erőm de ha úgy is alakum mindent meg teszek értük hogy a legnagyobb nyugalomban ès szeretném nőjjenek fel a válaszaitok nagyon szèpen köszönöm persze a normális ès nem kötekedő válaszokat.
2024. febr. 27. 01:21
 12/15 A kérdező kommentje:
Nyugalomban ès szeretetben*
2024. febr. 27. 01:25
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

Már ki kellett volna nőni a mesékből, hogy "majd megváltozik". Nincs ilyen. Az ember jelleme adott, az nem fog soha megváltozni. Esetleg rövid ideig állít magán annyit, hogy úgy érezd jobb a helyzet, de ezt tartósan nem fogja tudni előadni ugyan annak a személynek. Beleun abba, hogy nem önmagát kell adnia, mert úgy nem felel meg. A fogamzásgátlásra meg érdemes jobban odafigyelni, mert most valahol hiba csúszott be.Ha így folytatod, lesz még akár 8 gyereked is egy rahedli pasastól. Mert az "örök szerelem" is csak egy nagyon szép népmese.

Egyébként meg már most is egyedül vagy, tehát azzal, hogy kibszod a

pcsába, a helyzet ugyanaz marad.

2024. febr. 27. 05:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is korán jött a gyerek, igen utólag látom hol voltak az árulkodó jelek hogy ezt nagyon nem kellet volna… egy darabig még hajtottam hogy na majd ha ez vagy az meg lesz ( ház, stb) ujra figyel ránk vagy bármi de nem… két éves volt a gyerek mikor beadtam a válást rengeteg zsarolás és lelki elhanyagolás, bántalmazás után. Az meg hogy a párod jól keres van pénze… a volt férjem is és a gyerektartáson megy a vita hogy minnél kevesebbet adjon kb 20-30 ezer forintot és, hogy tud minnél jobban kisemmizni mert természetesen a közös házat is megtartaná… ja és nekem kellet elköltözni, hogy szabaduljak végre tőle. Egy válás pedig nagyon nem zajlik gyorsan. Szóval jól gondold meg, hogy mennyire kell a második gyerek mert ott se fog semmit se segíteni sőt csak rosszabb lesz.
2024. márc. 2. 08:36
 15/15 anonim ***** válasza:
44%

Jól keres a férjed, itt van a kutya elásva.

Eszedbe sem jut, hogy otthagyd, az anyagi jólét miatt...

Fogamzásgátló mellett csúszott be...

Miért nem használtatok gumit?

Gondolom mert a jólkereső férjednek esze ágában sincs, te meg bólogató kiskutyaként belementél.

Megérdemled, szenvedj csak férjezetten, magányosan egyedül a 2 gyerekkel

2024. jún. 8. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!