Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresésnél miért ragaszkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésnél miért ragaszkodnak a nők a minimum 180cm-es pasasokhoz? Miért? Miért ilyen irreális, beképzelt a herceget fehér lovon váró a nők tömkelege?

Figyelt kérdés

Mért nem felel meg nekik, pl egy 172 cm-es pasi? (félreértés ne essen, mindig csak a sacc 160 cm-es nőknél próbálkoztam).

Az alacsony nők is magas pasit keresnek!

#nők #magasság #elvárás #irrealitás #tyúk ész #hoppon maradás
tegnap 15:35
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
22%

Számukra ez jó ürügy arra, hogy többnek érezhessék magukat. Megmutathatják, hogy Te és mások kevesek, ők hercegkisasszony módjára válogathatnak.

Engem utasítottak már vissza amiatt, mert az illetőnek nem tetszett a csillagjegyem. Nagyon kreatívak, ha a lerázásról van szó.

tegnap 15:42
 2/52 anonim válasza:
90%
Az alacsony nőket nem tudom, de én 175 cm-s vagyok, azt mondom egy 170-es pasi még belefér, de a 165 már alacsony lenne nekem is. Mondjuk nem azzal szoktam kezdeni, hogyha valaki tetszik, hogy hány cm, de valószínűleg, ha sokkal alacsonyabb lenne a pasi az neki lenne kellemetlenebb az én esetemben.
tegnap 15:46
 3/52 A kérdező kommentje:

2-es válaszolónak.

Pont ezt írtam, nehogy félreértés legyen: Csak max 160cm-es nőknél próbálkoztam és mindenkinek "kicsi pasi" a 172cm.

Ez az értékmérő! Gratulálok a nőknek!

tegnap 15:56
 4/52 Metionin ***** válasza:
95%
Nem tudom, én 165 cm vagyok és nem lenne kényelmes állandóan felfelé nézni a páromra meg az se olyan jó ha folyton csak alulról látom az arcát. Persze nem foglalkoznék vele ha pont egy magas fickóba szeretnék bele de sosem jutna eszembe direkt csak magasat keresni.
tegnap 15:59
 5/52 anonim ***** válasza:
78%

Tegyük fel ilyen magas vagy.

Kötelezni kellene a nőket arra, hogy márpedig nektek el kell fogadnotok, szeretnetek kell, szexelnetek kell a 172 cm magas Pityuval?

Ha nem akarnak téged a nők, akkor törvényt kellene hozni kötelezni kellene rá őket, hogy téged válasszanak?

tegnap 16:05
 6/52 anonim ***** válasza:
91%
#5 Sok incel egyébként már itt tart, hogy törvényileg kötelezné a szingli nőket, hogy össze kelljen jönniük szingli faszikkal.
tegnap 16:13
 7/52 anonim ***** válasza:
92%
Hogy lehet, hogy mégis találnak párt az alacsonyabb férfiak?
tegnap 16:14
 8/52 anonim ***** válasza:
76%

Én 170 eseket kerestem mindegyik 175 178 nak irja magát randin meg egyik se érte el még a 170 et se.

Azóta inkább beállítom hogy 180 tól szűrjön a kereső mert akkor azok biztos megvannak 175 legalább.

tegnap 16:15
 9/52 anonim ***** válasza:
86%

Én 159 centi vagyok, párom 172 centi.

Kérdező, szerintem veled van a baj, nem akarnak veled ismerkedni és kell valami kifogás, hogy lerázzanak téged. De ez csak egy tipp.

tegnap 16:16
 10/52 anonim ***** válasza:
90%
Fura. Én 164 vagyok, és mindig volt barátnőm, szerintem max a nagyon magas csajok nézik. A legtöbb csajnak az összkép, kisugárzás a fontos. Nem lehet hogy más a hiba benned kérdező? Pl: arc hiba, vagy sovány vagy, vagy duci? Esetleg a hajad nem jól áll? Ezeregy oka lehet hogy leráznak.
tegnap 16:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!