Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresésnél miért ragaszkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésnél miért ragaszkodnak a nők a minimum 180cm-es pasasokhoz? Miért? Miért ilyen irreális, beképzelt a herceget fehér lovon váró a nők tömkelege?

Figyelt kérdés

Mért nem felel meg nekik, pl egy 172 cm-es pasi? (félreértés ne essen, mindig csak a sacc 160 cm-es nőknél próbálkoztam).

Az alacsony nők is magas pasit keresnek!

#nők #magasság #elvárás #irrealitás #tyúk ész #hoppon maradás
tegnapelőtt 15:35
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
3%

49#

Nem igaz, a nők istene a magas pasi.

Az alacsonyakat le se szrják!

tegnap 11:02
 52/57 anonim ***** válasza:
19%

51#

Honnan ered ez a nagyképű, kioktató stílus?

Mire föl tartod magad jobbnak másoknál?

Ilyen büszke vagy arra, hogy luk van a lábaid között?

tegnap 11:05
 53/57 anonim ***** válasza:
81%

az 50-esben semmi kioktató nem volt xd

Szimplán van nekünk is ízlésünk, preferanciánk, ahogy ő is írta. Én is írtam korábban, hogy nekem az a vonzó, aki nálam magasabb. Most ezzel mi a baj?

tegnap 11:35
 54/57 anonim válasza:
89%

Sajnos igazuk van, most felvagytok háborodva, hogy a nőknek vannak ilyen-olyan preferenciáik, de azt elfelejtitek, amikor nektek van elvárásotok a nőkkel szembe. Legyen karcsú és sportos, ne legyen elhízva, legyen nagy a melle, kerek a popsi, legyen ilyen-olyan.

Ezen kár vitatkozni, a férfiaknak is vannak elvárásaik, a nőknek is.

Csak van aki azt hiszi a magassága a gond, van aki azt hiszi a súlya, és van, aki azt hiszi magáról, hogy főnyeremény csak a másik nem tudja.

Szögezzük le mindenkinek más tetszik. Lehet szidni mindkét nemet, de nincs értelme.

tegnap 12:15
 55/57 anonim ***** válasza:
81%
Párom pont 172. Nem a magasságával fogott meg.
tegnap 13:22
 56/57 anonim ***** válasza:

#52 Wow, látom megkarcolta a törékeny férfi egódat az igazság. :) Én konkrétan lesz.rom, hogy te behisztizel meg megsértődsz azon, amit írtam, ugyanis nem az én érdekem az, hogy komolyan vedd és elkezdj dolgozni magadon és emberileg is fejlődni, hanem a tied.

Persze választhatod azt is, hogy itt hiztizel meg toporzékolsz tovább (nagyon férfias viselkedés egyébként :D) és végül egyedül döglesz meg. Csak rajtad múlik, csak neked számít, csak a te életed és boldogságod múlik rajta.

tegnap 13:30
 57/57 anonim ***** válasza:
55%
51 nekem aztán egy pasi se az istenem XD
tegnap 13:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!