Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresésnél miért ragaszkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésnél miért ragaszkodnak a nők a minimum 180cm-es pasasokhoz? Miért? Miért ilyen irreális, beképzelt a herceget fehér lovon váró a nők tömkelege?

Figyelt kérdés

Mért nem felel meg nekik, pl egy 172 cm-es pasi? (félreértés ne essen, mindig csak a sacc 160 cm-es nőknél próbálkoztam).

Az alacsony nők is magas pasit keresnek!

#nők #magasság #elvárás #irrealitás #tyúk ész #hoppon maradás
tegnapelőtt 15:35
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
4%

40#

- Nem te fogod eldönteni, hogy mit fogadok el és mit nem.

- Jogom van leírni a negatív véleményemet a preferenciáitokról, ha azok nettó ostobaságok.

tegnap 05:35
 42/57 anonim ***** válasza:
7%

Én 184 cm vagyok és ez már régen nem magasság.

A mai tinifiúk már 185-190 körül kezdődnek.

És ezeknek már ez a minimum elvárás.

38F incel

tegnap 06:46
 43/57 anonim ***** válasza:
74%

A fiam 20 evesen 190 feltt van

En 164cm vagyok az apja 172cm volt. Ellenben a lanyunk csak 154cm magas

A lanyomnak most egy 170cm koruli pasi a parja. Elotte volt magasabb is, alacsonyabb is.

Amigy miert baj ha magasabb pasira vagyunk mint mi vagyunk???

Ti meg mellesebb/seggesebb nore...

tegnap 08:36
 44/57 anonim ***** válasza:
4%

43#

"Amigy miert baj ha magasabb pasira vagyunk mint mi vagyunk???"

Mert erre szűrni nettó ostobaság, aminek semmi értelme. A pasi magassága semmit sem mond se az ő szellemi, erkölcsi kvalitásairól, se a családi, vagyoni helyzetéről, de még a szexuális teljesítőképességéről se. De ha nektek az észérveknél fontosabb, hogy tudjatok villogni a magas szőke herceggel a barinők előtt, akkor váljék egészségetekre!

"Ti meg mellesebb/seggesebb nore..."

Nekem pl. mindig a vékony csajok tetszettek legjobban, szóval ez sem igaz.

tegnap 08:53
 45/57 anonim ***** válasza:

#41 Hogyne, szabad hisztizni és toporzékolni olyan dolgokon, amik neked nem tetszenek és nem tudsz rajtuk változtatni, szíved joga. Csak értelmetlen és önsorsrontó.

Előrébbvezető lenne elfogadni a valóságot és abban fejlődni, amiben tudsz. Párkapcsolatot szeretnél? Tanuld meg boldoggátenni a nőket. Ezzel a tulajdonságoddal fogsz találni olyat, akit nem fog érdekelni a magasságod. Ennyi a rohadt nagy titok.

tegnap 08:57
 46/57 anonim ***** válasza:
93%

#44 "Nekem pl. mindig a vékony csajok tetszettek legjobban"

Vékonyságra szűrni nettó ostobaság, aminek semmi értelme. A nő vékonysága semmit sem mond se az ő szellemi, erkölcsi kvalitásairól, se a családi, vagyoni helyzetéről, de még a szexuális teljesítőképességéről se. De ha neked az észérveknél fontosabb, hogy tudj villogni a vékony szőke csajoddal a haverok előtt, akkor váljék egészségedre!

tegnap 09:00
 47/57 anonim ***** válasza:
4%

Most azt hiszed, hogy megfogtál, jól sejtem?

Tévedsz, én nem szűrök a vékony testalkatra. Próbálkoztam már vaskosabb csajnál is, mert úgy tűnt, hogy egyéb kvalitásaival simán kompenzálja azt, hogy külsőleg nem esik az általam preferált zónába. Amúgy ez olyan tulajdonság ám, amin változtatni is lehet...

Ti nők bezzeg kapásból elzavarjátok az alacsony pasit, mert semmi sem érdekel titeket azon kívül, hogy fú, ilyen meg olyan magas. A társkeresőkön is kikötitek, hogy legyen ennyi meg ennyi centi. Én ezt tapasztalom. Tort ül a világban a végtelen női ostobaság.

tegnap 09:15
 48/57 anonim ***** válasza:
17%

Jellemző, hogy a nők az alacsony pasi minden válaszát lepontozzák.

Nemcsak kinézetét utasítják el, de a véleménye sem számít. :(

tegnap 09:59
 49/57 anonim ***** válasza:
0%
A magas pasi ugyanúgy nem kap esélyt ezektől.
tegnap 10:08
 50/57 anonim ***** válasza:
83%
Akkor ismétlem: nekünk nőknek is lehetnek és vannak is preferenciáink. Arra szűrünk, amire akarunk, azt utasítunk el, akit akarunk, annak adunk esélyt, akinek akarunk. Ezen az incel tobzódás nem fog változtatni. Tanuljátok meg boldoggá tenni a nőket és akkor lesz csajotok.
tegnap 10:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!