Szellemi munkakörben dolgozók: Ha a főnökötök irreális mennyiségű és határidejű munkát várna el tőletek, vagy olyat, ami bőven a tudásotok/fizetési szintetek felett van, mit tennétek?
Altalában segítenek prioritálni.
Nem egy olyan esetem volt már hogy egyszerre kellett volna 10 dolgot. Ilyenkor a főnököktől kèrek segítséget. Az előző helyemen és a mostanin is együttműködnek velem mivel ha baj van, az ő feje fog hullani..
Át is vesznek belőlr ha kell de nagyon jó tippeket is adnak hogyan logisztikázzuk ki ütemezzük hogyan tervezzük meg.
Mostanában olyan is van hogy a saját munkáját is rámsózza már. És bíztat támogat(mert tudja hogy neki kéne megcsinalnia!)így még kedvesebbek is.
Amik a tudásom felett vannak, azügyben körtelefonálok, szakmailag tájékozódom megkeresem azokat és felveszem azokat a kapcsolatrendszereket akik nekem "hasznosak", mert ők értik tudják, vagy keresek külsőst.
Ma pl egy szerződéssel van bajom hogy a felettes cég nem egyezik bele abba amit aláirtunk mert formailag nem jó(elnevezések tévesek benne). A szerződő partner meg nem tud módosítani mert ehhez külön technikai fejlesztés kell nekik es 2 hónapja sem tudják megoldani!
Lassan már ügyvédeknek fogok írni, mi vagyunk az ügyfél, ergo hagy én mondjam már meg mi kerülhet a szerződésbe milyen adatok rólunk, meg mi nem, ne a partner!
Tehát meghalad engem is a dolog, de keresem a kiskapukat.
Előző cégnél hála a kolleganőmnek (mivel az tök jófej a főnökkel én nem tudok ennyit bratyizni smalltalkozni)allandóan emelték a fizunkat úgy is hogy lejelentettek pl 4-6 órába és a nettot meg duplázták meg hasonlok.
Most államinál vagyok évente emelnek besorolas van.
Más cég meg akkor adna nekem ennyit ha este 17 ig vagy 18 ig lennék..inkább ez 16 ig.
Amugy mellékállás mellékresetek vagy passzív egyéb jövedelmek nem árt soha sehova. Csak munkából élni az úgy gáz szerintem.
Ja plusz1(1.vagyok)
Már interjún nagy hangsúlyt fektettek a határidőkre hogy azt tartani kell tudni!
Én visszakézből elmondtam erre amennyiben időbem megkapok mindent és nem tegnaora jell minden, úgy én maxon tudok teljesíteni határidőkre, soha ilyen gondom nem volt, de azt tudni kell hogy ez csapatmunka. Ha nem kapok meg időben vmit én se tudok akkor időre teljesíteni. Vegyék tudomásul.
Elfogadták. Kezet fogtunk. Felvettek.
És ezt tartom azóta is. Ugyanis megesett hogy leállítanaj egy munkárol es csinaljak mást. Én meg szóltam hogy de az határidős nem mást kéne csinálnom!
Erre leugattak hogy azt kéne csinálnom amit a vezetők mondanak..
Akkora csúszás lett ez miatt hogy az összes vezető fejét levette aztán a felettes szervünk.
Azóta megtanulták, hogy hagyjanak engem dolgozni..
Pedig elmondtam már interjún hogy a hatáidőtartás együttműködést kíván.
Még valami bocsi
Mikor elotted az a rengeteg munka, javaslom hogy szedd össze pontokba mellette a határidők és menj a listával a vezetőhöz hogy szervezze meg a sorrendet.
Ugy add elő hogy a segítséged kérném ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!