Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél miért ragaszkodnak a nők a minimum 180cm-es pasasokhoz? Miért? Miért ilyen irreális, beképzelt a herceget fehér lovon váró a nők tömkelege?
Mért nem felel meg nekik, pl egy 172 cm-es pasi? (félreértés ne essen, mindig csak a sacc 160 cm-es nőknél próbálkoztam).
Az alacsony nők is magas pasit keresnek!
Ezt találom vonzónak? Ha magas, széles vállú, izmosabb alkat valaki. Magam is 178 cm vagyok, és nem érezném magam jól olyan pasi mellett, aki könnyebb nálam.
Nyilván nem ez alapján keresek magam mellé bárkit is, és nem tartom semmivel sem kevesebbre a kisebb férfiakat, de sokat számít már első látásra az, hogy magasabb.
Ez ilyen. Van akinek a magas nők jönnek be, nekem a magas pasik.
Egyébként a kerdezőt is megértem legalábbis tiktok alapján ez a tiniknél nagyon megy hogy mi az nekik ami fontos,az hogy magas legyen.
Én óckodtam 160cm vagyok a volt párom magasabb volt jóval. De végül amúgy jó érzés volt hogy feltudott kapni. Nekem annyira nem volt fontos, hogy magas legyen a másik, mert hát úgy voltam vele az a másik félnek nem a legjobb, kényelmetlen. Férfiaknak is jobb gondolom ha nem kell mindig hajolgatniuk.
Én 165 cm vagyok és sosem, vártam el, hogy egy fiú 180 vagy afölött legyen. Ellenben a 180 alatti és vékonyabb mint én vagy láthatóan túlsúlyos, azt én nem tudom vonzónak találni. Én is szoktam figyelni arra, hogy milyen az alakom és a pasikban is ezt keresem. :)
Én úgy gondolom, hogy a lányok azért kereshetnek magas srácokat mondjuk akkor is ha alacsonyabbak, mert nagyobb biztonságot adnak nekik vagy szimplán ezt látják férfiasnak. De hidd el, ez nem mindenkinél elvárás.
Én magam is 170 centi vagyok. Ha a pasi 172 és rajtam nem egy teljesen lapos tornacipő van, hanem akár csak egy vastagabb talpú bakancs, vagy sportcipő, mondjuk a hajam is lófarokba kötöm, már magasabbnak tűnök. Legalább 175 centi magas legyen (a mostani párom 180).
Ha alacsonyabb lennék, megfelelne az alacsonyabb, de nem vagyok.
2-es vagyok, értettem mit írtál elsőre is, csak elmondtam, hogy én magasabb vagyok, de sose kezdtem azzal, hogy 180+ legyen valaki, pedig az én esetemben érthető lenne.
Aki ezzel kezdi, azzal felesleges kezdened. Nem is tudom mi ez a divat, hogy így keres valaki párt.
Mert olyan világot élünk, ahol sokan mennek a mainstream hülyeségek után, ha van értelme, ha nincs. Normális emberek között kellene mozognod, nem pedig az aljanéppel.
Vagy szimplán van veled más baj is, amit kínosabb lenne megomndani, ezért a magasságodra fogják, ha leráznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!