Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresésnél miért ragaszkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésnél miért ragaszkodnak a nők a minimum 180cm-es pasasokhoz? Miért? Miért ilyen irreális, beképzelt a herceget fehér lovon váró a nők tömkelege?

Figyelt kérdés

Mért nem felel meg nekik, pl egy 172 cm-es pasi? (félreértés ne essen, mindig csak a sacc 160 cm-es nőknél próbálkoztam).

Az alacsony nők is magas pasit keresnek!

#nők #magasság #elvárás #irrealitás #tyúk ész #hoppon maradás
tegnapelőtt 15:35
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
20%
Látszik hogy tinilány vagy....
tegnapelőtt 19:18
 32/57 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem most nézte meg a A Karib tenger kalózait és beleesett Jack Sparrow-ba.
tegnapelőtt 19:18
 33/57 anonim ***** válasza:
11%

2#

165 centis pasi vagyok és nekem bejönnek a magas csajok, abszolút nem zavar ha a nő magasabb.

Inkább a nőket zavarja ez, hangoztatni is szokták az ostobaságukat!

tegnapelőtt 20:51
 34/57 anonim ***** válasza:

4#

Végre egy értelmes nő is válaszolt!

tegnapelőtt 20:52
 35/57 anonim ***** válasza:
3%

10#

Kamu!

Kérdezd meg bármelyik nőt, hogy a magas vagy alacsony pasik tetszenek e nekik jobban!

Magas pasira verik a nyálukat mind.

tegnapelőtt 20:55
 36/57 anonim ***** válasza:
4%

16#

És mi a franc bajod lesz attól, hogy magasabbnak tűnsz a pasinál?

Idióta.

tegnapelőtt 20:57
 37/57 anonim ***** válasza:

155cm vagyok

Soha nem volt 80cm feletti pasim, ki a fene akarna mindig samlira allni??? 🤣

tegnapelőtt 21:50
 38/57 anonim ***** válasza:
3%

Alacsony pasiként halljuk ám, mikor egymás között ti nők a magas pasikról áradoztok:

"ÚÚristen, láttad milyen szép magas, olyan jó pashee!!!"

tegnapelőtt 22:45
 39/57 anonim ***** válasza:
72%

Attól még hogy magas valaki nem biztos hogy jó pasi meg nem mind1 a korosztály és az értelmiségi szint ahol hallod. Legalábbis én nem tudom elképzelni hogy valaki száját elhagyjta ez a mondat:"ÚÚristen, láttad milyen szép magas, olyan jó pashee!!!"

De igen vannak magas jóképű férfiak is.

Szerintem a nők azért vonzódnak a magasabb férfiakhoz de csak egy elgondolás, mert úgy törékenyebbnek nőiesebbnek érzik magukat. De ez csak onnan jött hogy a szexuális kategóriába olvastam hogy a férfiak nem szeretik az izmos nőket ők a törékenyeket nőies nőket szeretik. Ha magasabb egy férfi a lány is törékenyebbnek tűnik a férfi meg férfiasabbnak mellette.

De egyébként ez az egész tök hülyeség mert általában

nem mi választjuk kibe szeretünk bele csak úgy megtörténik(legalábbis nálam).

tegnapelőtt 23:13
 40/57 anonim ***** válasza:
82%
A hímeknek lassan ideje lenne elfogadni, hogy a nőknek is lehetnek és vannak is preferenciái. Ha a magas pasik jönnek be nekik akkor a magas pasik, ez van. Ez az incelkönnyektől nem fog megváltozni.
tegnap 03:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!