Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rossz házasságban maradás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz házasságban maradás?

Figyelt kérdés

Férfiként döbbenek rá hány meg hány olyan nő van aki őszintén otthon rabszolga,házimunka minden mert a férj fáradt. Persze még megalázó stílus is(nőből is van aki a férjét hanyagolja el)

Viszont mégis maradunk a házasságban hiába évek óta rossz,de ami a még ennél is megdöbbentőbb nők mondják nőknek ne rugd fel hisz mással is ez lenne más kapcsolatban is. Én őszintén tudom itt 24 éves fejjel mit mondok meg fogom kapni,de én azt hittem ezt azért levetkőzzük. Régi családi sémákra alapszik es úgy visszik tovabb a gyerekeinknek,nem mondom egy házasságban vannak problémák,együtt oldjátok meg hisz azért a szerelmed,de ez hol szerelem? Még tisztelet sem. Mitől ilyen nagyon nem elfogadott a válás? Főleg nők körében. Egy édesanyától hallottam egy nőnek többet kell tűrnie,milyen gondolkodás ez? Alapból degradálva hogy a nőnek nincs annyi joga?

Ti kilépnétek egy ilyen házasságból?

ma 10:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen eljegyzett az akkori exem.1 év múlva kőkemény alkoholista lett belőle.Kiábrándultam.Anyámnak mondtam.A válasza az volt, hogy adjak még neki időt, hátha változik.Mondta ezt nekem az anyám, aki több mint 30 éve tűrte apám ivását.Jó tanács volt nagyon....csak az volt a lényeg, hogy valaki elvegyen végre.Mindegy milyen, csak legyen férjem végre.Nem lett.Szakítottam.

Rossz volt az egyedüllét, de házasságot kötni milliószor rosszabb lett volna.Mára megöregedtem, túl vagyok egy váláson is, egyedül neveltem fel a gyereket is.Nem lett egy siker sztori az életem, most is egyedül vagyok immár 10 éve, de inkább ez mint kitartani egy rossz ember mellett.Nem volt ám leányálom egyedül maradni egy gyerekkel, a pénzem is kevés volt mindig, főleg albérlet mellett, szülői segítség nélkül.De akinek tényleg rossz, inkább bevállalja az egyedüllétet.Aki nem teszi, annak még nem rossz.És én nem traktáltam másokat a helyzetemmel, hanem felnőttként egyedül hoztam meg a döntéseket amiket kellett, vállalva az összes következményt.És azt a következményt is, hogy halálomig már nem lesz senkim.Addig viszont élvezem azt, ami még jó, de ebbe kapcsolat már nem tartozik bele.

ma 11:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Huhh,utolsó,sajnalom. Epp erre értettem. Én kívanom neked hisz ìgy tudom oriasi szíved van s remélem megtalalod még a boldogsagot. Őszintén kívánom.
ma 11:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm kérdező!A nem túl szerencsés életem ellenére és, hogy anyagiakban sem bővelkedem, mégis elégedett vagyok.Ha akkor férjhez mentem volna az alkoholista exhez,és később a gyerekem apjától nem válok el, amikor pocsék lett a helyzet, már csak az ég tudja mi lenne most velem.....Különféle élet történeteket figyelve nagyon szerencsésnek érzem magam mégis, hiába nem találtam meg a társamat.Anyám nem lenne boldog, mert szerinte a házasság volt az egyetlen cél az életben.És így nevelt engem is.Nekem nem ez a véleményem.Soha nem is lesz.
ma 11:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés! Gondolatban, végig futtattam a barátaim és a közeli ismerőseim házasságát. 8 ból 1, akik szeretik egymást, pont ők élnek a legrosszabb anyagi helyzetben, de ők boldogok. A többit a hitel, vagyon, gyerekek, kötik össze. Évente többször járunk össze, mi ez a 35-45 éves korosztály vagyunk. Többen tartanak szeretőt, van aki piál, van munkamániás -az én férjem 😅. Nem nagyon látok boldog házasságokat.

Az első órában mindenki megjátsza, hogy milyen boldog, aztán meg eldurvul a helyzet.

Én már egyszer elváltam, azt a házasságot én rontottam el.

ma 13:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Pont ez az oka,nem tesznek a hazassagba sokat,s egy ido utan válni kéne... De amíg ilyeneket kap akárnelyik fél,ne boritsd fel a csaladot,mintha embert tennél el a lába alól. Ha vernek is maradj vele. Vicc
ma 14:08
 16/17 anonim ***** válasza:
5 eve vagyok a ferjemmel, fel eves a kislanyunk. Neha rossz, neha jo, de ez mar a gyerek szuletese elott is igy volt. Van ugy, amikor fognam a gyereket meg a kutyakat, es elhuznek a francba, maskor ugy erzem tulreagalom, es ertekelhetnem jobban, amit a ferjem tesz. Bar lehet a hormonok beszelnek belolem.
ma 16:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az lehet emögött, hogy a megszokást mindennél fontosabbnak tartják, félnek az újtól, az ismeretlentől.
ma 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!