Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem másodjára jön haza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem másodjára jön haza kanosan céges buliból részegen. Mire gondoljak?

Figyelt kérdés

Tetszik neki egy kolléganő, aki nem adja magát könnyen én meg kéznél vagyok?

Biztosan nem engem kíván meg, mert az ágyban fekszem itthon, szoptatós hálóingben két gyerek között, amikor érkezik és alszom. (Hazafelé az üzenetekből meg a másnapi mondanivalójából tudom mekkora étvággyal jött haza.)

Most akkor addig legyek nyugodt amíg nem kielégülten jön haza?

tegnap 23:28
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Addig örülj, míg nem sperma és rúzsfoltos alsógatyában megy haza, fognyomokkal a péniszén!
tegnap 23:32
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
A pia álló farkat csinál, ha esetleg még nem hallottál volna róla.
tegnap 23:33
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
igen valahogy igy ahogy gondolod
tegnap 23:33
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Oeulj neki hogy rajtad vezeti le. Ez azt jelenti hogy meg reszegen is tudja kontrolalni magat es nem csal meg.
tegnap 23:51
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Én nő vagyok, ha részeg vagyok (ritkán fordul elő), mindig dugni akarok :D Én is így mentem haza a céges buliról. Nem tetszik egyik kollégám sem, csak így hat rám az alkohol. Természetesen másra nem mászok rá soha.
ma 07:29
 6/10 anonim ***** válasza:
44%

Miért ne vágyhatna rád, attól még, hogy két gyerek között alszol szoptatós hálóingben? Attól még szeret, attól még kíván.

Ennyire ne becsüld le magad, és ne zárd ki azt, hogy nő is vagy az anyaság mellett.

42N

ma 07:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szóval neked az a bajod, hogy a férjed veled akar szexelni még két gyerek után is... a mocskos ganéja... hát van képe.
ma 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:

7-es ez nagy volt :D

Amúgy nekem is hihetetlen, hogy kíván a férjem logó csecssel, striás hassal és nem túl jó kinézettel (nincs időm a gyerektől).

ma 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 Az asszony se érti, hogy mi az oka a vigyázzállásnak egy szenvedélyesebb csók alatt is, így 12 év után. :D Hiába nem tetszik neki, amit a tükörben lát, nekem attól még nagyon is. :))
ma 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

9-es én ezt értem. Lehetek valakinek az esete attól, hogy magamnak nem én jövök be, de azért meglepő. Néha rosszul esik mennyit változott gyerek miatt a testem.

De azért meglepem néha az embert szexi fehérneművel meg ilyesmivel. Szokott is neki örülni. :D

ma 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!