Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért akarja, hogy megváltoztak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja, hogy megváltoztak?

Figyelt kérdés
A férjem folyton azzal jön, hogy változtak meg, 13 éve vagyunk együtt. Szerinte nem vagyok nőies, de soha nem is voltam, ezt tudta (nem sminkeltem soha, szoknya csak ritkán, műköröm soha, nem pakolom a kirakatba, ami van). Meg, hogy lusta vagyok, nagyseggű stb. 168 cm 58 kg vagyok, úszok, futok. Ő képes egész hétvégén feküdni, tv-t nézni. Ki van szolgálva. Papucsnak nevezi a haverját mert az segít otthon porszívózni stb a feleségének. Az meg olyan fura, hogy legutóbb a haverja felesége beteg lett, felhívta őket, hogy mi van meggyógyult e már. Ha én vagyok beteg, beszólogat, hogy mit nyavajgok, mit teszem az agyam. Szerinte nem kapja meg a szexben amit akar, ezért jogosan teszi ezt velem. (többes, meg neki orál, anált nem engedem-ezért hüly@ pics@ vagyok, meg prűd). Mi lett vele, hogy ezt teszi?
ma 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Ez tuti provokacio, nem hiszem el, hogy ilyen buta vagy.

Bocs, de te valasztottad, hozza is mentel, erre tenyleg nem tudok mit mondani…

ma 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az egyessel. Mindenkivel pont azt lehet megtenni, amit megenged. Ha eléggé fáj majd lépsz. Mi lett vele? Semmi. Pont ugyanilyen volt mindig, csak kezded észrevenni, hogy vannak normális emberek is. Valóban ideje lenne változni, változtatni.
ma 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
És még együtt vagy ezzel a herével? 😒
ma 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki nem vagy így jó keressen másikat. Akarom mondani te keress mást helyette.
ma 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
És te még együtt vagy ezzel a gyökérrel? Akkor mit vársz, ha hagyod, hogy így bànjanak veled? 🤔 Ez a pasi nem szeret és nem tisztel téged, sőt, gyanús hogy meg is csal, az alapján amit írsz.
ma 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:

A nőiesség nem a szoknyát, körmöt és a sminket jelenti. Ez inkább a kedves, szerető, nyugodt természet.

Hogy nem vagy dekoratív az más kérdés, de a legtöbben nem azok.

Az @nál pont nem nőies, hanem buzís. Csak azért, mert a férjed semmilyen szexuális "szolgáltatás" nem jár.

Egyébként egyetértek az előttem válaszolókkal. Ő ilyen és lehet eddig azért játszotta meg magát vagy viselkedett normálisan, mert jobban néztél ki. Sok férfi a nő kinézete alapján dönti el hogyan bánik vele és ha nem is néztél ki úgy, mint Palvin Barbi fiatalabb voltál mikor összejöttetek.

Sok olyat láttam, hogy lett a nőnek pár ránc az arcán, tokája lett és már nem tisztelte a kedves férj.

Érdemes lenne olyat keresnek, aki látja a belső értékeid is nem csak a külső (szerinte) "hiányosságokat".

ma 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!