Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szánalmas, ha egy srác abban reménykedik, hogy van valahol egyetlen egy lány, aki úgy tudja elfogadni amilyen ő külsőre és nem akarja megváltoztatni sem külsőre?
Teljesen normális hozzáállás.
Kivéve azt, hogy SOHA nem mondd magadra, hogy ronda, mert azért látnak mások rondának, mert te annak látod magad.
egyszer egy nagyon ronda fiúba voltam szerelmes.. mindenki kérdezgette, hogy mégis hogy-hogy BELÉ?? egyszerű: nagy dumás volt, humoros, figyelmes. sose láttam rondának.
egy nő szemében nem attól ronda valaki, hogy alacsony, elállnak a fülei, soványabbka-kövérebbke. attól, ha ápolatlan, önbizalomhiányos és sajnáltatja magát. mindenki állat jó pasivá tud változni, ha bátor (:
Négyessel egyetértek, engem is sokkal inkább a stílus, az önbizalom, a határozottság, a humor fog meg.
Ha a világ legszebb pasija állna elém, de határozatlan, tutyimutyi, stílustalan szerencsétlen, szótlan lenne, akkor sem kellene!
Mondanám, hogy tegyél ellene valamit, de elkezdenél bombázni kifogásokkal, ahogy az összes többi ilyen. Akarat zéró. Mert csak sírni tudnak az ilyenek, de tenni a gond ellen nem.
Ismertem egy embert, akinek olyanok voltak a fogai, mint egy kerítés, amibe belehajtott egy Ifa, a képe, mint egy duplasajtos pizza, a keze meg inkább volt fogpiszkáló, mint végtag, a haja meg elmehetett volna gólyafészeknek. Persze senkinek nem kellett. Fogta magát, elkezdett újságot kihordani, meg korrepetálni és rendbe rakta magát. Nem azért, hogy másoknak imponáljon, hanem magának akart tetszeni.
Mindennek ára van, de, ha igazán akarod, meg fogod fizetni. Ha nem, akkor sajnáld magad tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!