Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok nagyon lányos lány, akkor már nem is fogok barátot találni?
esetleg hs mutatnál magadról valamit.
Ileltve most felsorotlad a jo tulajdonságokat, de mik a roszak? :)
Igazából nagyon jó kedélyű vagyok, szeretek nevetni, csak nehezen bízok meg másokban. Sokan azt mondják antiszociális vagyok, de én csak utálom a jó pofizást és hosszútávon nem is megy.
Köszönöm a válaszod. :)
Én meg egy kifejezetten fiús, határozott, domináns személyiség vagyok, több fiús, mint nőies viselkedésmintával és olyan pasit akartam, aki hozzám képest is abszolút férfi nagybetűkkel, semmi papucs vagy meghunyászkodó magatartás. És még így is lett barátom. Nem mondom, hogy nem kva nehéz, mert ez az esetek 90%-ban nem tartanak vonzónak még ha külsőre nincs is velem különösebb gond. Mindent meg lehet oldani, és mindig lehet találni olyan fiút/férfit akinek te kellesz. Csak tudni kell hol és hogyan keresd. Szóval ne aggódj neked is lesz barátod. :)
22L
Mások kedvéért sose változz. Majd lesz érdeklődő, amint a kisugárzásod is mutatja, hogy ki vagy békülve magaddal. Különben meg 15 éves vagy, én ennyi idősen még távolról se gondoltam a fiúkra. Én fiús gondolkodású lány vagyok, oké, hogy lányos ruhákat hordok, de eddig még nem volt problémám a pasizással.
Egy belevaló csaj amúgy sem csak szoknyában meg magassarkúban tud hódítani. Akinek lábvillantás kell ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet, az rég rossz :) Szóval érezd jól magad a saját stílusoddal, és majd lesz valaki. viszont ettől függetlenül egyszer-kétszer kimozdulhatsz, mert ha folyton otthon ülsz, mégis hogy akarod, hogy új emberekkel, fiúkkal ismerkedj? Nem azt mondom, hogy minden péntek este menj el leinni magad, de havonta egyszer, miért ne mehetnél el bulizni, még ha nem is iszol? Vagy egy nagyobb baráti társasággal szervezzetek közös programot, ott is lehet ismerkedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!