Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha egy 11-12-13 éves lány barátot akar?
Barátod lehet, több is, csak ne járjál senkivel!
Azért, mert éretlen vagy!!
Az addig ok, hogy barátot akarsz. De a barátod meg nem csak a barátod akar lenni pár hónap múlva. Érted?
Neked még nem való a szex. Úgysem lenne jó, akkor meg minek?
Ki mondta, hogy baj?
Bár, ha itt a gyakorikérdéseken teszed fel, akkor persze szinte mindenki azt mondja majd, hogy baj, de hát mit vársz, amikor az ide látogatók nagy része szűz még 24 éves (elvileg) érett férfi létére, a másik csoportnak az a baja, hogy nem tud smárolni,a harmadik meg csak okoskodó, észt osztó, okos felnőttek csoportosulása...
És, ha valakinek eltér a véleménye az övékétől, akkor persze mindennek lehordják... :P
Ez olyan, mintha bemennél egy vallásos gyülekezetbe és azt mondanád, Isten nem létezik... Mivel ott csak olyanok vannak, akik hisznek benne, nyilván máglyán égetnének ezért a kijelentésért.
Az már más tészta, hogy van néhány lány, aki érettebb a koránál, de persze van olyan is, aki még 18 éves fejjel is éretlen.
Utolsó te vajon melyik csoportba tartozol?
Mond csak szegény gyereknek: Bszasd meg magad mindenkivel!
A kérdésedre a válasz: azért, mert még gyerek vagy és nem tudod, mi a szerelem, a szex pedig még szóba sem jöhet... Élvezd ki inkább a gyermekkorod, barátkozz másokkal, örülj, hogy még gyerek lehetsz, hiszen nem tart soká, és később visszasírod majd... hidd el nekem.
Bár a mai világban már olyan 12 évesek vannak, akik agyonsminkelve, kivágott, mini cuccokban járnak bulizni... Szörnyű, még látni is, hogy hová tart ez a világ... Nekem 16 éves koromig még eszembe sem jutott sem a diszkó, sem az, hogy pasizni akarok...
Nem vagyok sem szűz, sem hülye, sem 14 éves tini, sem okoskodó, egy felnőtt, férjezett, várandós nő vagyok, aki azért válaszol a kérdésekre, mert itthon van a terhessége miatt, és néha leül a gép elé, olvasgatni, szórakozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!