Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony, vékony, bájos, szép lányok már mind foglaltak igaz? Akkor a pasijuktól kell elszedni őket, ha normális, szép barátnőt akar az ember? Ti hogy látjátok ezt?
nem mind foglalt :) én nagyon sok "alacsony,vékony,bájos,szép" lányt ismerek aki szabad...
és már le is csaptam az egyikre :D :D
Hát figyelj.. én úgy szoktam csajozni, h elmegyek egy közeli helyre(nálam a szomszéd faluban a Sportuszodára gondolok), és kiszemelek vkit, aki úgy egyedül van, vagy csak a barátaival, félrehívom beszélgetek vele stb. és ha összejön összejön, ha nem akk meg nem
de az h MINDENKINEK van palija az lehetetlen, mert elvileg a nők egy picivel többen vannak a fiuknál.. lehet h csak peched van.. a riban cokra meg neis nyomulj.. azoknak mindig van palijuk
de akarnak csak ahhoz is lusták h neten válaszoljanak, avagy ki sem mozdulnak otthonról hogy bárki is lássa őket és lehetőségük legyen ismerkedni avagy burkot vonnak maguk köré így megközelíthetetlenek, mintha virítana a homlokukon h "ide ne merj jönni"
És ha valaki meg még is odamegy akkor az tuti csak szexelni akar.
És miért?
Mert volt maximum 1 kapcsolatuk aki elhagyta őket....
jah 50 felett több a nő jóval több, de alatta kiegyenlített szinte....
több a nő mint a pasi ez tény!
Csak a több az általában közép korú vagy túl van az 50-en.
Ha csak a mi környékünket veszem, akkor 14 pasi halt meg és 1 nő!
amúgy a 7-esnek igaza van.
Ha neked lenne egy ilyen barátnőd, hidd el senki nem lenne tekintettel arra, hogy kapcsolatban vagytok, lesz@rna téged. Udvarolna a csajnak aztán ha elszedi akkor elszedi, és ha így van akkor a csaj nem is szerette igazán a párját...csak várt egy jobbra...
ÉN ezt nem ítélem el! Nem tabu más nője!
ha ügyes vagy és sikerül akkor ennyi...más is lesz@rná a dolgot...
Le lehet nyugodtan szavazni.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!