Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves lányok! Járnátok egy huszonéves sráccal, aki egyébként külsőre (alacsony, vékony) inkább néz ki 17 évesnek, aki komoly, normális kapcsolatra vágyik?
Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 21:58
1/11 anonim válasza:
nem. főleg a szex miatt nem. kb. 16-ig nem érdekel, milyen komoly a kötelék, nem adnám be a derekam.
3/11 anonim válasza:
17 vagyok és 28 a pasim. Mondjuk ő kigyúrt szóval nem kisfiús de komoly a kapcsolatunk és nem veszem észre a korkülönbséget a mindennapokban.
4/11 anonim válasza:
én 19 vo azt mondják, h 22-25-nek nézek ki erre sehol semmi kis ribanc!
5/11 anonim válasza:
komoly normális kapcsolat mindenkinél máshol kezdődik! szerintem én nem a külsőd alapján mennék bele.. és így nehéz megválaszolni!!!
6/11 A kérdező kommentje:
ma 22:49
Pedig sajnos tapasztalom, hogy mindeki elutasít a külsőm miatt, még megsem ismernek igazából, de már egyből lekoptatnak.
Akkor mégis hol kezdődik, mert biztos, hogy előbb a külsőt nézi meg mindenki a másikban.
2012. febr. 29. 22:57
9/11 anonim válasza:
Hát én a helyedben nem nyaggatnám az ilyen fiatal 14-15 körülieket.....
Ők nem képesek a komoly kapcsolatra!!! hiszen gyerekek még!!
Azt se tudják igazából mit akarnak hidd el...én is másként gondoltam ezt egészen addig amíg sor nem került 1 ilyenre (bár ezt se én akartam hanem a csaj erőltette)
aztán meg pár hónap után -kopp lett a vége
de így utólag nem bántam meg így kellett lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!