Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért imádom ennyire a lányokat?
Minden nap látok legalább 4-5 cuki, édes, imádnivaló, aranyos lányt, akit legszívesebben ott helyben megölelnék, megpuszilgatnék és egész nap csak szeretgetnék. De vajon ők mit gondolhatnak rólam?
Ma is láttam, hogy szemezni próbáltak velem, két lány is a buszon, láttam a szemem sarkából, hogy folyton fleém néztek, aztán ha én is rájuk néztem, egyből gyorsabban pislogtak és zavarba jöttek, lesütötték a szemüket, de olyan cukik voltak. :D
De nem is tudom mi van velem, állandóan csak a lányokat nézem mindenfelé, imádom őket. Mindig csak a lányok járnak az eszemben, akármerre vagyok. Nem tudok nyugodni a gondolattól naponta,hogy ma is mennyi szép lányt láttam és mindet megszeretgettem volna legszívesebben.
Miér rajongok ennyire főleg az alacsony, vékonyabb lányokért?

Jobban mondva hülyeséget beszélek, senkinek sem rohadt. Relatív teljesen.
Na mindegy. Én amikor 7 éves voltam szerettem puszilgatni xDD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!