Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs a vékony, alacsony, cuki lányok közt értelmes nem beképzelt is?
Miért csak a csúnya, kövér lányok kedvesek?
Pedig én a vékony, alacsonyakhoz vonzódom sajnos.
Már belefáradtam, hogy akármelyiknél kezdeményezek, mind olya flegma vagy undok, beképzelt és azt hiszi övé a világ csak mert alacsony, vékony, arcra is szép és mindenki őt akarja.
Nálam nem sokat ér, mert a jellem is számít.
De mégis azt látom a csúnyábbak közt több a normális, rendes lány jellemre.
Elég szomorú, mert akkor erőszakoljam magamat egy kövért lányra, akit nem kívánok szexuálisan?
Nem tetszeik ez az egész nekem.
Miért nincsenek normális lányok a vékony, alacsonyak közt is?
Te ugyanaz a 165 centis srác vagy aki állandóan ilyen "alacsony, cuki, vékony" lányos kérdésekkel spameli az oldalt?
Vannak minden kategóriában normális lányok. Hidd el nem egy beképzelt, primitív kövér lánnyal találkoztam már. Sok előnyösebb külsejű lány el van szállva magától, mert sok figyelmet és dícséretet kap, de attól még vannak köztük is rendesek, kedvesek, értelmesek.
Köszi szépen, hogy teljesen általánosítasz, hogy az ilyen meg olyan lányok olyanok.
1. A kövér szót eleve nem pozitív használni. Mondd inkább helyette, hogy molett, teltebb.
2. Mit értesz csúnyább alatt. Aki neked az, másnak valószínű hogy nem.
3. Szállj már le erről a magasságos témáról. Ha tényleg érdekelsz valakit, akkor nem fogja érdekelni, hogy 5 centivel esetleg alacsonyabb vagy. (családi példák alapján merem ezt írni)
És csak hogy tudd, nem csak a teltebb lányok a normálisak, hanem az átlagos testalkattal rendelkezők is.
Igen ,a nők magas férfiakra vágynak és nem alacsony pattanásokra, akik szüzen tesznek fel idióta kérdéseket. Remélem magadra ismertél!
Képzeld, az én ideálom a magas, sportos nő. Párszor már nyakig szerelmes voltam. Találd ki hány ideálom volt. Egy se!
Van.
Ne általánosíts.
Amúgy már írtál ki egy ilyen kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!