Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs a vékony, alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs a vékony, alacsony, cuki lányok közt értelmes nem beképzelt is?

Figyelt kérdés

Miért csak a csúnya, kövér lányok kedvesek?

Pedig én a vékony, alacsonyakhoz vonzódom sajnos.

Már belefáradtam, hogy akármelyiknél kezdeményezek, mind olya flegma vagy undok, beképzelt és azt hiszi övé a világ csak mert alacsony, vékony, arcra is szép és mindenki őt akarja.

Nálam nem sokat ér, mert a jellem is számít.

De mégis azt látom a csúnyábbak közt több a normális, rendes lány jellemre.

Elég szomorú, mert akkor erőszakoljam magamat egy kövért lányra, akit nem kívánok szexuálisan?

Nem tetszeik ez az egész nekem.

Miért nincsenek normális lányok a vékony, alacsonyak közt is?

2012. ápr. 22. 18:15
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Már nem azért,de a korodbeli pasik szeretnek szinglik lenni. Túl görcsösen akarsz bnőt,és nincs önbizalmad. Ezen kell változtatnod,érted? Amíg ezen nem változtatsz nincs esélyed. Már mondtam,hogy van egy alacsony srác aki tetszik. Nem jó pasi nem is pénzes,semmi ilyesmi . 165 cm kb, világos a bőre kopasz kicsit duci. Nem csak nekem tetszik. Sok lány rajong érte. Tudod mi a titka? Az,hogy nem foglalkozik a magasságával,van önbizalma,nem akar görcsösen kapcsolatot,és jó a humorérzéke. Te mit értesz azon,hogy nem vagy jó pasi? Hogy nézel ki?
2012. máj. 11. 23:11
 22/25 A kérdező kommentje:

tegnap 23:11

Elhiheted én már nem akarok egyedül lenni! Eleget voltam egyedül már így is 22 éven át. Tudom mire vágyom, csak épp rám nem vágyik senki...

Csúnya vagyok, nagy orrom van és nem vagyok nagy szám úgy összességében sem. Igazából megértem, hogy a külsőm miatt miért nem kellek senkinek sem, bár ettől még nem könnyebb egyedül. Főleg, amikor mindig is érzelmeseb, romantikusabb típus voltam fiú létemre, szerelemről álmodtam és egy rendes lányról, akivel együtt lehetek, de mindenkinek összejött csak épp nekem nem.

Sokáig nem is próbálkoztam, mert totál úgy voltam vele én esélytelen vagyok, a csúf külsőm miatt és alacsony termetem okán. Aztán rájöttem, hogy szükségem van társra, így 18 éves korom óta aktívan próbálkozom többnyire netes társkeresőkön meg úgy mindnehol ahol megfordulok, fél éve már élőben is ismerkedem spontán lányokkal utcán, boltban, akármerre. De utcán többnyire foglalt lányokban ütközöm vagy egyértelműen visszautasítanak, nem vagyok az esetük gondolom én.

Bár magasabb lennék, akkor nem lenne ilyen problémám!

2012. máj. 12. 00:14
 23/25 anonim válasza:
De látod ez itt a hiba . A lehető legrosszabbul állsz a dolgokhoz. Egyszerűen prólj meg úgy gondolni magadra ,hogy értékes vagy,és ne becsüld le magad ennyire. Megfogod találni az igazit...nem tudni mikor de biztosan megtalálod majd :)
2012. máj. 12. 00:23
 24/25 anonim ***** válasza:
A 'feltételeknek' megfelelek, és még beképzelt sem vagyok :D és nekem bejönnek az alacsony fiúk is,csak azért ne legyen alacsonyabb,mint én :D bár 159 cm vagyok, szóval annál már ritkább az alacsony fiú :) figyelj,nem a magasságod fog számítani...
2012. jún. 25. 14:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Van. Az egyik osztálytársnőm. Elképesztően szép arca van, vékony, mellbe jó, nagyon kedves és aranyos, 15 éves.
2012. okt. 14. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!