Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs a vékony, alacsony, cuki lányok közt értelmes nem beképzelt is?
Miért csak a csúnya, kövér lányok kedvesek?
Pedig én a vékony, alacsonyakhoz vonzódom sajnos.
Már belefáradtam, hogy akármelyiknél kezdeményezek, mind olya flegma vagy undok, beképzelt és azt hiszi övé a világ csak mert alacsony, vékony, arcra is szép és mindenki őt akarja.
Nálam nem sokat ér, mert a jellem is számít.
De mégis azt látom a csúnyábbak közt több a normális, rendes lány jellemre.
Elég szomorú, mert akkor erőszakoljam magamat egy kövért lányra, akit nem kívánok szexuálisan?
Nem tetszeik ez az egész nekem.
Miért nincsenek normális lányok a vékony, alacsonyak közt is?
ma 18:53
Menj el te annak, most már elegem van ebből a homáros baromságból!
Az a bajom, hogy anők a gyengéim
Ha nem lennék ilyen nőmániás már jobb lenne az életem.
De nem tudom kikerülni, mert mindenhol szép lányok vannak, akármerre is járok, mindenhol!
Hehe:)
Rendesek a vékony kicsi lányok, CSAK NEM VELED , mert nem akarják, hogy félreértsd a kedvességüket.
A kövér lányok meg azért kompenzálnak, hogy legyen nekik már valakijük, és beérik egy olyan alacsony kockával is, mint te.
Ez így van fordítva is: miért nem kedvesek hűségesek a magas jóképű pasik?
Miért olyan megértőek "jók" családcentrikusak a 170centi alatti gnóm csúnyapasik? Hm?
ma 15:08
Most nem tehetek róla, hogy ilyen alacsony vagyok, egész életemben szenvedtem miatta. Nem éreztem sosem emiatt elég jónak magam senkihez sem.
Átkozott külsőm miatt nem látja senki a jó oldalamat, mert mindenkinek magas pasi kell. :/
Én már nem is nyomulok, megfogadtam a tanácsotokat.
Amúgy már bejöttem vékony, nekem tetsző lányoknak, csak ők mind az ország másik végébeen élnek.
Rossz helyre születtem, itt nem kellek egy lánynak sem...
Ohh,miért hol laksz? Hány éves vagy tulajdonképpen?
Amúgy ne erőltesd a dolgod! Hagyd,hogy magától történjen. Ne koncentrálj arra,hogy minden áron találj egy barátnőd,hidd el nekem idővel rátalálsz az igazira! Inkább keres valami hobbit,sportolj valamit,lógj a haverokkal,ismerkedj,és majd rád talál az igazi aki így fog elfogadni! :)
Kíváncsi lennék hogy nézel ki,linkelhetnél egy facebook adatlapot,vagy csak egy képet magadról. :)
ma 21:31
Ezt csináltam 22 évig, már épp ideje lenne, hogy legyen valakim, nem kényszerből, hanem mert én is igénylem a szeretet és, hogy viszont szerethessek.
Nem lány vagyok, hogy megtehegtem a várakozást, lépnem kell rájöttem, mert különben örökre egyedül maradok és mivel nem vagyok se magas se helyes, így nem tapadnak rám a lányok, mint sok mázlista fickóra a szórakozóhelyeken vagy akárhol.
Ezek után mondja nekem valaki, hogy nem a külső és a magasság számít a lányoknál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!