Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs a vékony, alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs a vékony, alacsony, cuki lányok közt értelmes nem beképzelt is?

Figyelt kérdés

Miért csak a csúnya, kövér lányok kedvesek?

Pedig én a vékony, alacsonyakhoz vonzódom sajnos.

Már belefáradtam, hogy akármelyiknél kezdeményezek, mind olya flegma vagy undok, beképzelt és azt hiszi övé a világ csak mert alacsony, vékony, arcra is szép és mindenki őt akarja.

Nálam nem sokat ér, mert a jellem is számít.

De mégis azt látom a csúnyábbak közt több a normális, rendes lány jellemre.

Elég szomorú, mert akkor erőszakoljam magamat egy kövért lányra, akit nem kívánok szexuálisan?

Nem tetszeik ez az egész nekem.

Miért nincsenek normális lányok a vékony, alacsonyak közt is?

2012. ápr. 22. 18:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Egyet? Százat. Ez van, nem szeretik a lányok az alacsonyakat. Menj el passzív homárnak kérdező és kész. Csak ne írj ki több ilyen kérdést.
2012. ápr. 22. 18:53
 12/25 A kérdező kommentje:

ma 18:53

Menj el te annak, most már elegem van ebből a homáros baromságból!

Az a bajom, hogy anők a gyengéim

Ha nem lennék ilyen nőmániás már jobb lenne az életem.

De nem tudom kikerülni, mert mindenhol szép lányok vannak, akármerre is járok, mindenhol!

2012. ápr. 22. 18:59
 13/25 anonim ***** válasza:
Próbálkozz az oviban. Tuti sikered lenne. Ha ők is kikosaraznak, mert kicsi vagy, akkor tényleg menj el homárnak.
2012. ápr. 22. 19:50
 14/25 anonim ***** válasza:
Van:)
2012. ápr. 22. 22:36
 15/25 anonim ***** válasza:

Hehe:)

Rendesek a vékony kicsi lányok, CSAK NEM VELED , mert nem akarják, hogy félreértsd a kedvességüket.

A kövér lányok meg azért kompenzálnak, hogy legyen nekik már valakijük, és beérik egy olyan alacsony kockával is, mint te.

Ez így van fordítva is: miért nem kedvesek hűségesek a magas jóképű pasik?

Miért olyan megértőek "jók" családcentrikusak a 170centi alatti gnóm csúnyapasik? Hm?

2012. máj. 1. 15:08
 16/25 A kérdező kommentje:

ma 15:08

Most nem tehetek róla, hogy ilyen alacsony vagyok, egész életemben szenvedtem miatta. Nem éreztem sosem emiatt elég jónak magam senkihez sem.

Átkozott külsőm miatt nem látja senki a jó oldalamat, mert mindenkinek magas pasi kell. :/

2012. máj. 1. 22:12
 17/25 anonim válasza:
Alacsony vagyok,nagyon alacsony,és nem vagyok beképzelt. Ezt bármelyik ismerősöm alátámasztja. Igen többnyire a magas srácok jönnek be,de feltudok sorolni,10olyan alacsony pasit akivel jártam volna. Az alacsony pasi alatt kb 165 cm-re gondolok. Nem csak nekem jöttek be,bőven voltak vetélytársaim,olyan lány rajongóik is voltak akik 1-2 cm-rel magasabbak voltak náluk. Nem ,nem a pénzük miatt: volt köztük olyan aki egyáltalán nem volt pénzes. Volt olyan aki picit teltebb volt. Egy a lényeg : ne beszélj be magadnak hülyeségeket,és legyen több önbizalmad..kezdj el mondjuk sportolni,és ne nyomulj annyira a lányokra. Biztos vagyok benne hogy előbb utóbb te is találsz valakit ha megfogadod ezeket a tanácsaimat.....
2012. máj. 11. 20:31
 18/25 A kérdező kommentje:

Én már nem is nyomulok, megfogadtam a tanácsotokat.

Amúgy már bejöttem vékony, nekem tetsző lányoknak, csak ők mind az ország másik végébeen élnek.

Rossz helyre születtem, itt nem kellek egy lánynak sem...

2012. máj. 11. 21:25
 19/25 anonim válasza:

Ohh,miért hol laksz? Hány éves vagy tulajdonképpen?

Amúgy ne erőltesd a dolgod! Hagyd,hogy magától történjen. Ne koncentrálj arra,hogy minden áron találj egy barátnőd,hidd el nekem idővel rátalálsz az igazira! Inkább keres valami hobbit,sportolj valamit,lógj a haverokkal,ismerkedj,és majd rád talál az igazi aki így fog elfogadni! :)

Kíváncsi lennék hogy nézel ki,linkelhetnél egy facebook adatlapot,vagy csak egy képet magadról. :)

2012. máj. 11. 21:31
 20/25 A kérdező kommentje:

ma 21:31

Ezt csináltam 22 évig, már épp ideje lenne, hogy legyen valakim, nem kényszerből, hanem mert én is igénylem a szeretet és, hogy viszont szerethessek.

Nem lány vagyok, hogy megtehegtem a várakozást, lépnem kell rájöttem, mert különben örökre egyedül maradok és mivel nem vagyok se magas se helyes, így nem tapadnak rám a lányok, mint sok mázlista fickóra a szórakozóhelyeken vagy akárhol.

Ezek után mondja nekem valaki, hogy nem a külső és a magasság számít a lányoknál!

2012. máj. 11. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!