Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nem akar visszairni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem akar visszairni a lany nekem? Lehet h megsertodott?

Figyelt kérdés

Facebookon jeloltem mert szimpatikus volt, mondtam neki hogy tetszik es meg akarom ismerni, erre o azt irta hogy rendben van.

A hetvegen irtam neki, de mikor kerdeztem tole mar nem irt vissza.

Lehet hogy haragszik?

Szerintetek kerdezzem meg ot is?

2012. aug. 20. 23:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha parasztságot írtál Neki, akkor ok, egyébként miért haragudna?

Lehet, hogy csak elfoglalt.

2012. aug. 20. 23:50
 2/12 anonim ***** válasza:

Gondolom kb 12-15 év közt lehetsz.

1.: Szerintem nem haragszik

2.: Hagyd a pcsába a fbt és beszélj vele személyesen, akkor legalább látod, hogy tetszel-e neki, de ha nem ír vissza egy randi kérésre, akor sztem nem

2012. aug. 20. 23:51
 3/12 A kérdező kommentje:

Eddig meg csak egyszer beszelgettunk,

Szemelyesen nem ismerem.

Meg korai lenne elhivni randira

2012. aug. 20. 23:54
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
nem jössz be neki
2012. aug. 21. 00:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Személyesen kellett volna kezdened... Az ha fbn jelölöd szart sem ér
2012. aug. 21. 00:09
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Szia! Én tapasztalatból írok most.. Velem is volt már így, csak én a fordítottjáról tudok nyilatkozni. :D

Nekem is írta a srác, hogy ismerkedni szeretne, írtam hogy oké, mert nem volt vele bajom. Aztán ahogy írt, valahogy nem jött be a stílusa meg elegem lett belőle. Szóval meggondoltam magam, de megbántani nem akartam. Ezért nem nagyon írogattam neki (bár nálam azért nem az volt, hogy egyáltalán nem válaszolok, csak smiley-kat raktam kb.). Már nyűgös lett a dolog. (Én amúgy inkább kilépek ilyenkor chatről, ha fenn van az illető.)

De nem biztos, hogy annál a csajnál is így van, lehet hogy tényleg elfoglalt, nincs ideje, de az is lehet, hogy külsőleg se jössz be neki. Szerintem rengeteg oka lehet rá. Várj még egy kicsit, hátha visszaír, vagy ha épp fenn chaten akkor írj rá, kérdezd meg hogy van, stb. Aztán ha akkor se kapsz egy idő után választ, akkor hagyd a fenébe, nem éri meg. ;)

2012. aug. 21. 00:49
 7/12 anonim ***** válasza:
nem jössz be neki
2012. aug. 21. 01:29
 8/12 A kérdező kommentje:
De eloszor mikor beszelgettunk akkor eleg jol ment, csak sajnos ejjel keso volt mar es ki kellet lepjek
2012. aug. 21. 09:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
talált mást, elgondolkozott, hogy mégsem vagy az esete, igazából nem látok a fejükbe, de általában ezek szoktak történni
2012. aug. 21. 12:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Te állat ,te xDDDD Te hagytad ott őt a gépnél?Am.meg első beszélgetésben soha ne írj magadról sokat,viszont sokat kérdezgesd(de azért normálisan)a hobbijairól,milyen zenét szeret,hova jár suliba,kik a barátai,utána a családjáról is fog írni,de az a lényeg,hogy addig írj vele,(persze ne nyomulósan)amíg ő el nem köszön :D
2012. aug. 29. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!