Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, akar is tőlem valamit, vagy nem is érdeklem?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal egy buliban, ahol csókon kívül semmi sem történt. Részemről furcsa lett volna, ha én veszem fel vele a kapcsolatot, így nem is léptem semmit. Aztán ő megkeresett. Nem haladunk egyről a kettőre, buliban megvan a szemkontaktus, néha üzenetben beszélünk. Tetszünk egymásnak, de nehezen kezdeményezünk mindketten. Szívem szerint írnék neki, de az eszem az ellenkezőjét diktálja. Túlkombinálom az egészet és írjak rá nyugodtan, vagy egyszerűen csak nem akar tőlem semmit?2012. aug. 15. 17:30
1/2 anonim válasza:
ő megtette az első lépéseket, most szerintem neked kéne valamit lépned. :)
2/2 anonim válasza:
írj rá nyugodtan, tényleg, nekem írogatott a lány barátom, tök jó volt. Ettől ő se volt bénább még én se élvezkedtem "muhahaha ő írt pedig én vagyok a fiú muhahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!