Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác az osztályomban akit nagyon birok, bár egyfolytában huzzuk egymást. Piszkál megilynek. Azt hiszem hogy érdeklem, de nem vagyok biztos benne. Lehet hogy csak fel akar mérgesiteni (elég könnyen bedühödök, hehe) Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 16:21
1/5 specialsound válasza:
Beszélj vele komolyan, ha piszkál akkor tetszel neki csak nem meri normálisan kifejezni.
2/5 anonim válasza:
Én ki nem állhatom az ilyen piszkálgatos stilusu fiukat.
Kerressél már jobbat,vagy ha bejön,akkor neked ez tetszik,ennyi.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok vele beszélni, egyrész mert állandóan ott lebzselnek körülötte a barátai másrészt meg nem tudom hogy, hogy reagálna rá.
Ja, és 7-ikbe járok szóval ez egy tini probléma :)
2011. máj. 15. 21:08
4/5 hümi válasza:
de szeretem az ilyeneket, ilyenkor olyan jókat vissza lehet ütögetni meg stb.:D ..am ez még nem biztos, hogy azt jelenti h bejössz neki de mással is csinálja ezt? ha komolyabban szeretnél vele beszélni akkor hívd félre vagy esetleg amikor kettesbe maradtok vagy ha együtt mentek haza stb. akkor a jelekből csak észreveszel valamit : )
5/5 anonim válasza:
figyelj nem az őskorban élünk van face,msn,stb....Írj rá biztos örülni fog;)Ne félj a reagálásától minden fiú szeretné ha ezt megkérdeznék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!