Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekel egy srác, de nagyon félénk, mit tegyek? Részletek lent.
15/L
Van egy srác, akit egy buliban ismertem meg.. ivott már amikor rákérdezett hogy tetszik-e nekem, akkor azt válaszoltam h nem. Egész este együtt táncoltunk.. Majd a haverjának azt mondta, hogy csak be volt rúgva.. (mivel én is visszautasítottam) Utána találkoztunk még, horror labirintusban, akkor amikor nem is kellett volna, átkarolt vagy fogta a kezem. Azóta egyszer találkoztunk, de csak a haverjai faggattak h ugye helyes a srác, tetszik-e meg hasonlók..
Tudni kell róla hogy nagyon félénk és aranyos fiú, és rendszerint nem mer kezdeményezni.. Szerintetek mit tegyek? Kezdeményezzek, esetleg várjak ameddig ő tesz valamit? Kérlek segítsetek! :)))
hát a szépségről.. hátközépig érő szőke göndör hajam, barna szemem van, 170 cm vagyok, táncos alkat..
és te mire várnál egy ilyen helyzetben, h tudd nem utasítalak el vagy egyáltalán.. mit akarnál, mit tegyen a lány?:D
egy idő után úgy is kidobnád , valami tökösebbre vágynál nyugi
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!